Helgens bravader

Helgen började med fredag, då jag, David och flickorna drog och skakde loss på Otto zutz. ganska nice.. Dock kunde väl musiken ha varit bättre. På R&B golvet, var det verkligen bara R&B, kunde ju ha växlat och på Översta våningen var det slö musik, haha. Men men, hade kul ändå!

Så på lördagen, Dagen innan stora dagen (Davids födelsedag), skulle det städas och donas eftersom lite folk skulle komma förbi på kvällen. Och som vanligt var det ett Bombnedslag här hemma.. Men det blev såå fint efter att ha röjt i 2 timmar, haha! Så på kvällen kom Sudden och Linda över med två söta bakelser med ljus i. Skit sött.
Så efter några glas här hemma drog vi vidare till La Fira, där musiken var bra och människorna super härliga. Musiken dom spelade i början väckte bara massa mysiga barndomsminnen för min del eftersom det är gammal spansk musik som jag är uppvixen med hemma, niiiice. Sen bytte dom till 80tal, jävligt nice det med, men dom kunde ha växlat lite, vart lite långt tråkigt måste jag säga. Och efter att ha skakat klart så ville David till Chupitos, dock kom vi dit 10 minuter innan dom stängde så vi fick inte ta något med eld, tråkigt. Men eftersom bartendern kände igen mig fick jag och David shotarna gratis :)

På söndagen var det Davids dag, så jag hade bakat en pannkakstårta med jordgubbar och massa mums, Och presenter blev det. En Vattenpipa och en liten bok om oss/honom!
Grattis älsk i efterskott! <3


En annan sak.. Igår när jag var här hemma ensam, eftersom han jobbade natt. Så sitter jag på terrassen och tar sista ciggen för dagen innan läggdags och får syn på något ganska nära dörren, ser inte vad det är så jag tänder lyset där ute, och vad får jag se!!!?
EN ÖDLA!
Usch, panik över att den skulle ta sig in i huset, så rökte jag samtidigt som jag hade stor bevakning på den lille.. för den var ju liten, 1 decimeter kanske. Men ändå.. Dom är okej utomhus, men Inte innomhus!


France!

Älska landet!
Skön låt!


Piss väder!

Ja, sitter här hemma nu. Ensam. David är och jobbar natt, igen. Blä!

Så vad ska man säga, jag vägrar gå ut, eftersom himlen ramlar ner där ute.. spö regnar något så galet! Har varit sånt väder i två dagar nu.. Usch. Klarar inte av sånt här. Inte direkt därför jag flyttade hit.. Gah!


Annars då.. jag är trött, ont i huvudet och jag skyller allt på vädret. Haha!

Sitter faktiskt och kolla på muzzy.. honom kommer väl alla ihåg?!
Snacka om att få en massa flashbaks.. Älskar Muzzy! <3

Well, kändes som om det är inlägget vart ganska meningslöst. men nu är det ialla fall uppdaterad! :)

Skriver kanske senare!

Tom Hanks!

Kan man gör annat än älska denna underbara skåderspelare!


RSS 2.0