Blixtvisit!

Satt och snokade runt på Kameran och hitta de dom här väldigt få bilderna på våran blixt visit i sverige.


På planet på väg till sverige. en macka, varm choklad, en bok och Ipod, thats all i need. (och David också då, haha)



Jag och mina två flickor gav oss ut på stan för shopping och fika, Helt underbart! Saknar allt!


Hade tyvärr iga fler bilder, men lovar att jag ska snoka efter fler!

Valborg!

Eftersom David jobbar imorgon så bestämmde vi oss för att ta det lungt ikväll, mysig hemmakväll med film, godis och jordgubbar. Plus att det är pissväder, känns nästan som svensk valborg. haha! :)


Jordgubbar med socker på!

Pretty Woman!

Ett gott skratt förlänger livet!

(Det bästa är i slutet när han rockar loss, just so you know)

Love!

9 månader med älskling idag! <3

Love u!

Hellou...

Jaha, söndag då. Har varit hemma hela veckan, har mått så himla dåligt :(
Får börja jobba igen på onsdag enligt läkaren, så det ska väl bli skönt, jag menar det är skönt att vara hemma men man blir lätt rastlös.

Så vad finns att berätta då, i torsdags var jag förbi jobbet lite snabbt, lämnade in lite papper och sen gick jag och David omkring i Gracia och kollade lite. Dock så gick vi vid helt fel tid, eftersom det var Siesta, + att det var nästan var 33 grader i skuggan så det vart ganska jobbigt. Så vi gick hem lagade mat och David installerade om min dator så den blev som ny :)

På fredagen så tänkte vi att vi gör en picknik så att säga och går ner till stranden, och det var galet varmt då också så vi slänger av oss kläderna och lägger oss i bikini och solar lite, jävligt nice måste jag säga. Det jobbiga avar bara det att det blåste en massa så man ände inte av solen, så när vi väl legat där i kanske 2 timmar eller något så åker vi hem och tar en dusch och ser snabbt att vi bränt oss ganska så mycket, Men då vet man iaf att solen tagit på en, haha!
Sen på kvällen så gick vi ut med Sudden och tog några öl och snackade en massa skit.

Igår skulle David jobba natt, likasom inatt, och imorgon. Så jag drog hem till några av tjejerna på jobbet och färgade och klippte lite hår, för att tjäna lite extra stålar. haha. Det var kil, klippte lite, färgade lite och drack lite vin, innan jag drog hem och tog det lugnt. En lugn ensam hemmakväll :)

Och idag har jag då inte gjort så mycket, gick och köpte lunch till med och älsk, sen kollade vi på en massa entourage, har helt fastnat för den serien. Entourage, GossipGirl och Nip/Tuck är dom absolut bästa! haha

Men men, ska fixa och dona lite nu, David är på jobbet och jag har små tråkigt.

Skriver kanske senare! :)

Veckan i korthet.

Har faktiskt inte gjort så mycket i veckan, David har jobbat natt (för ovanlighetensskull.. GAH!).
Har varit på några läkarbesök, tagit blodprovet och liknande, usch.

Sen helgen har också varit en ganska lugn helg. Skönt!
I fredags så drog jag hem till tjejerna och tog några drinkar, snackade massa skit, sen skulle vi iväg till City Hall.. Men det slutade med att vi kom in, var där en timme, sen drog jag hem. Orkade inte, och det gick inte att andas där uppe.. Äckligt!
Igår så var vi bara hemma, tog det lungt och sov länge, kollade på Benjamin Button filmen också.. Jävligt bra måste jag säga!
Och idag har vi bara tagit det lungt, Små fixat med tvätt av alla handukar och sängkläder.. mysigt.  Så imorn när jag kommer hem från jobbet blir det storstädning. Ska bli nice, alltid lika kul när man blir klar med allt, så luktar det och känns frächt och rent. yeay!

Men ja.. så tråkig vecka har jag tyvärr haft. :)

Skriver lite mer imorn, när jag är färdig med hemmet.
Cya!

Galen Påsk!

Ja som jag försökte förklara i förra inlägget så åkte jag och David till Sverige, för att överraska Alla! (Tar det i korta drag)

De enda två vi berätta något för var Rille och Sanna!
så, när vi väl kom till sverige på Onsdag eftermiddag/kväll, så ringer jag Sanna så hon kan lura ut Jenni på balkongen. Och det tar Jenni si så där 3 sekunder innan hon springer in och ut genom porten i t-shirt och strumpor. Och bokstavligttalat flyger på mig och släpper inte taget. Efter tio minuter släpper hon och bestämmer sig för att krama David :)

Nästa på tur var mina föräldrar, eftersom jag ljög för dom och sa att jag skulle jobba kväll på onsdag och lovade att ringa dom på kvälen. Och eftersom jag oftast brukar hålla det jag lovar, så ringer jag hem via porttelefonen och ber henne snällt att öppna. Och det tar ett jävla bra tag för henne att fatta vem det är hon egentligen snackar med. När dom väl fattat det blev det kaos, Mamma slänger på telefonen, (utan att öppna åt mig), och springer ner med pappa hack i häl. Och ännu ett kram kalas uppstod. Så jävla nice ändå :)

Där efter bestämmde vi oss för att vi var hungriga, och en pizza skulle sitta fint, så vi ringer Källe och Patrik och möts upp vid kassmyra (Sanna hade bilen). Och den pizzan satt så himla bra!!

Sen skulle vi självklart susa förbi Davids familj, och ingen där visste heller något. Så Källe kör dit oss. När vi kommer innanför dörren, stor Davids pappa där helt chockad och fattar i stort sätt ingenting.. hihi.
Så eftersom vi var proppmätta så fikade vi lit och snackade massa skit. Mycket mysigt!

Sen skulle vi alla förbi Malin och Rille.. och som sagt Rille visste vad det var som skulle hända.. Men ingen mer.
Så vi ber Källe gå in först och jag ser att Malin ligger och halv sover i soffan. Hon tittar upp lite lätt och se tar det en nanosekund innan hon helt plötsligt befinner sig i min famn stört bölandes <3
Hade ju sagt till henne att vi skulle komma hem någon gång i juni, så står vi hemma hos henne, nja kanske inte det snällaste meeen... :)
Så då skulle nerverna lugnas med en cigarett och en öl, jävla härligt att sitta på hennes balkong igen och snacka skit!


Sen på torsdagen, så tog vi oss upp till David igen, eftersom hans mamma inte varit hemma dagen innan, och nja, farmor hade råka skvallra lite så, överraskningen där vart inte lika stor! Men mysigt ändå, men ännu mer fika och skitsnack! Och en massa Wii- tennis!!

Sen var det middag hos mig, mamma hade lagar middag. Så himla skönt att slippa stå i köket för en liten stund. :)
Så är vi var färdiga där, skulle jag palla mig över till Jenni, där även Sanna var så skulle det blir singstar och vin, och självklart tjejsnack!  Även det var hlt underbart att bara sitta med mina flickor som förr och snacka, skratta och gråta en skvätt.


Sen på fredagen var det shopping som stod på menyn med Jenni och Sanna. Skannade igenom hela stockholm på små saker, men hittade inget spec, sen åkte jag dirkt till David där vi skulle ha Middag och ännu mer Wii- tennis (Älskar det verkligen), och efter det vart det kalas hos Rille och Malin.

På lördagen, gav jag och David oss in mot stan och kollade runt lite, David hittade jättesnygga skor och tröjor.. fortfarande ett mysterium till varför han inte köpte något?!
Jag handlade lite på gamla jobbet, små saker att ha här i spanien, sen skulle vi hem och då var det tjejmiddag hos Malin med tjejerna, såklart. Killarna skulle dra ut på stan och dricka Bira. Jävla mysigt blev det. Och senare mot kvällen drog vi till TB's, som inte är som det brukade vara tyvärr! Men fick ändå träffa några :)

Och på söndagen så tog vi det bara lungt, kollade på Malin och Rilles nya lägenhet som dom köpt, riktigt fint och fräsch vart det, och sen lite mer pizza. Och sen var det bara att åka hem till David, hämta mitt påskägg och skrapa lite lotter, haha!
Sen var det hem, fort som fan. Mamma hade lagat middag ännu en gång, påsk middag! Så det blev en familje middag eftersom David drog på bio. Så jag låg i soffan och latade mig, och vart ompysslad. Sen vid nio tiden kom Adri och Sadro förbi med Delinda och den nyfödde! Så himla underbart att få träffa kusinen <3

Och sen tyvärr när dom hade åkt.. vart det dags.. Dags att packa ihop och vänta på David för att sova och sen vakna igen kl 3 på morgonen och sen åka hem (?)



Även om den veckan gick så himla fort, så känns det underbart!
Underbart att få träffa vänner och familj, Saknar alla otroligt mycket.
Speciellt mina föräldrar, man fattar verkligen inte hur lyckligt lottad man är! <3

Love you all!

Well Surprise!

Nåja.. ljög?!

Mahaha, Sitter hemma hos Jenni just nu och ska ha vin och tjejkväll..
Åkte till Sverige igår, berätta inget för någon.. föutom för Sanna.

Men men.. ska inte sitta här och tråka. Uppdaterar imorn eller nåt..

Bye!

Efter regn kommer sol!

Hoppas verkligen på det.. Igår var det sol och underbart väder.
Men idag var det regn och äckelväder... Blä!

Gick ner på stan med Malin och David idag och köpte ett par pumps som jag såg i går på Blanco.. Love them!
Fast det regnade så jävla mycket så det vart verkligen bara fram och tillbaka.. hade velat sitta vid universitat och ta en öl i solen, som igår!!! :)

Städade här hemma idag också, så nu är det rent och fint här hemma igen, ska byta sängkläder nu sen blir det hopp i säng.. Så jävla skönt att gå och sova i nya sängkläder speciellt när man själv är nyduschad, Vilket jag är! Mahaha!


Well well.. Imorn jobbar jag kväll, så det är trist. Förhoppningsvis går det fort.

Hur är det i Sverige? :)

Kalas.. i guess!

Igår var  det utgång med tjejerna.. Det vart Lotus theater. Litet ställe men helt okej. Musiken kunde ha varit bättre om man säger så, hade förväntat mig R&B och sånt.. men det var bara house.

Men men.. Sen hände det små saker som jag vill ha svar på men kan inte komma på dett.. vilket är ganska störande. Gör mig bara irriterad. Well well, vad ska man göra. Den kvällen är redan förbi så.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi ska tydligen till la champañeria med Davids kollegor.
It's a big deal working at The studio you know!

usch, känns som att jag svamlar.. så ska inte fortsätta skriva.. haha!

Ha en mysig lördag. Hörde att det var sol och mys i sverige också! nice..
Fast vi ligger ändå steget före i barca! haha :)

Varma dagar!


(sorry att den är så suddig)

Mini shopping

Innan lönen kom, i spanien får man lönen den 1 i varje månad. blä!

Så shoppade jag lite, ser det som en födelsedags present av mina föräldrar! :)

Två par skor och en ny pärla!


RSS 2.0