Min present från David! <3


Daddy!

Grattis pappa på födelsedagen!!!


(Bilden är från min studen 2007) <3

Vill ju inte.....

Jag vill verkligen inte lämna Barcelona, jag älskar det här.
Jag älskar staden, folket, gatorna, klubbarna, krogarna, maten, kulturen, havet, stränderna... Jag kan hålla på hela kvällen. haha.

Det ändå som får mig att lämna Barcelona är min familj och vänner som jag här hemma. Om Alla skulle flytta ner hit, då skulle jag fan vara i himmelriket. Men man kan väl inte få allt man vill i livet i guess <3





Nu jävlar!

Igår skrev jag ju om att jag skulle kasta ut david för att han skulle köpa något åt mig, som jag fortfarande inte vet vad det är.. Är så sjukt nyfiken att jag dör! Bortskämd? ;)

Hur som helst, blev det inte av. Affären hade de inte, det var slut. Så idag har han tilloch med lovat att ta sig ner på byn för den! yeay.

Annars då.. vädret har blivit tråkigt här i Barcelona, små molning fast med 35 grader ändå.. värmen ger sig iaf inte. vilket är bra. då jag ska flytta till Sweden nu där det är äcklig och kallt, haha!

Men nu ska jag fixa lite här hemma.. som jag skrev så kommer ju flyttgubbarna snart.


Fixa, fixa, fixa...

Håller fortfarande på att fixa lite med bloggens utseende.. vet inte om jag är riktigt nöjd.
Men det börjar iaf bli något :)


Nu är det mycket att fixa med, på tisdag kommer flyttfirman som ska ta alla våra saker och skeppa upp det med lastbil, så i helgen blir det att packa det som ska ner i kartongerna. Dagarna bara försvinner iväg, om ungefär 2 veckor så är jag hemma i Sverige igen. Den 9:e September så har ni mig i Tumba igen, haha!

Just nu väntar jag bara på att kl ska bli fem så att siestan är över så att David kan gå och handla en sak... han har sagt att han ska köpa en sak till mig i flera veckor, men det har inte blivit av. Och idag så Lovade han att jag skulle få den, så klockan fem kastar jag ut honom, haha!


Snabba Cash!

Trött på alla miljoner gratis-hemsidor med poäng?
Regga dig du med på: http://www.woopa.se/?ref=Miinina

Kram <3

Sjukis!

Sorry.. lovar att bilder och uppdatering kommer snart.
Ligger  dock hemma i hög feber så orkar inte nu.. :(

Hörs sen <3

RSS 2.0