Promenad med utsikt över Barca! <3

Jag och David gick en lång promenad igår, och bestämde oss för att åka till Parc Guell, och om man säger så... Parken ligger så högt upp att det finns rulltrappor mitt i backen, utomhus, haha! Men snacka om Vacker utsikt man får!


Lyckad jul!

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, haha.

Men måste bara säga att det blev en lyckad julafton som bara den, masa mat, godis, lussebullar, glögg, sangria och mums! Måste säga att jag är stolt över att jag lyckades med allt som skulle fixas :) I'm so good, haha!

Självklart måste jag väl visa vad jag fått, haha.
Sååå,, här kommer bilderna!



Fick då.. Versace Parfymen som jag saknat såå. En ny ipod nano, En termos mugg från starbucks, en kaffekokare, Barca kläder inför macherna :)
Jag och David fick en digital kamerna och Nip/tuck dvd av tomten :)
Och david fick då en klocka från Disel, tv spel (Gear of war 2 och Little Big planet) och kallisipper va mig, hihi.


The best of the best!! <3


My family is the best of the best!!

Love! <3

Go'Jul!

Nu är det jul, här i vårt (spanska) hus, julen den kommer hoppfallerallalej!

Japp så var den dagen här.. den många av oss väntat på?! haha.
Och här sitter jag, vid köksbordet och lyssnar på svenska julsånger och lagar min svenska julskinka, haha. Det är svensk jul här i mitt nya land... och det är nice tycker jag :)
Så det dukas upp med, julskinka, prinskorvar, köttbullar, potatis och annat smått och gott.. tack för IKEA!
Ska dock springa iväg strax och handla det lilla sista som glömdes bort igår, hoppas dom har öppet för mig, hehe

Ska fixa vidare här nu, inte lätt det här med julen ska ni veta!

Love from Barca!!
Miina



Shopping :)

Små shoppade med David på stan igår.. Drog ner till Maremagnum (ett shopping center på en pir ute på vattnet) och kollade runt och shoppade en massa :)

David skulle ju vara dum och köpa något till mig, när jag var med så självklart blir jag äckligt nyfiken,,, nu är den dock inslagen och fint laggt under granen, hihi.

Men till vad jag köpte till mig själv var dååå...


Jeansen                        Mobilen

en tröja, smycken och en väska :)

Dan före doppdagen!

Idag är det dan för Dagen :)
Vilket oftast betyder stress, haha men inte här.. för vi är nästan klara.. stressen kommer väl imorgon när jag väl ska fixa all mat.. och frågan är om jag får plats med alla mat i kylen haha! :)

Precis pratat med pappa också och fått en massa tips på vad jag ska tänka på, det är ju trots allt min första ensamma jul utan någon hjälp på matfronten liksom.... gah!
Men min pappa är så snäll, och avslöjade alla sina knep, och sa att jag inte skulle ha någon press på mig, så lite lugnare är man iaf nu. <3
Men nu ska väl jag springa iväg och handla lite.. ska nog köpa ett par jeans idag också på Bershka, hittade nämligen ett par snygga jeans där igår för 35 Euro.. med andra ord knappt något! Love! Men vi får se :)


Love from Barca!
Miina

Dan före dan före dopparedan...

Har haft lite små julmys idag.. Nämligen bakat lussebullar, och snacka och mästerverk. Första plåten vi gjorde, gjorde vi Gigantisk, då menar jag verkligen stora och dom frös vi in så vi har lite att snaska på, på julafton.. Sen andra plåten var normal stora.. Igår gjorde vi även pepparkakor (Hardcore style, eftersom vi inte har några former så använde vi kniv för att få fram våra motiv) och drack glögg.. börjar så liiite julstäming här i 20 gradiga Barcelona! hahaha.. I like!

Annars har jag väl inte gjort så mycket. städat och tvättat typ.. medan pojkarna sitter och jobbar hemmifrån nu, vilket är ganska skönt för då kan jag få hjälp med små saker på rasterna liksom :)

Vi ska dra och shoppa nu också.. sista sakerna till julbordet. Vi ska ju ha svenskt julbord annars försvinner julstämingen igen, haha!


Xoxo
Miina

Slut lekt...

Kan inte fatta att jag inte kan hålla dte jag lovar! Kan ju inte direkt vara så svårt att sätta mig ner och skriva några rader här, så.. nu när jag väl har jullov från jobber fram till den 5:e så lovar jag att jag ska försöka bättra mig..

Men men.. har egetligen för mycket att berätta nu haha.
Har levt som en spanjoska i 1½månad nu, and I love it! Har levt mitt liv som turist, då jag och David gått ÖVERALLT... kollat in katedralen, gått museum rundor (Choklad och erotik museum), knatat runt på stranden och gått upp och ner för ramblan över 100 gånger.. och jag älskar det lika mycket varje gång! Som idag, så tog vi oss en lång promenad ner till Stranden, Barceloneta, och gick längst stranden.. (jag i klädd endast en långärmad tröja och munkjacka och halsduck... Helt sjukt.. det är 21 december och jag behöver ingen dunjacka!! Got to love it! <3).. och sen gick vi runt överallt.. tog reda på vart linbanan går ifrån, där man kan åka upp till slottet och tivolit på berget.. dessutom ser man utöver hela Barcelona därifrån.. så dit måste man :)

Men annars då...? Jag trivs med mitt jobb... Älskar mina kollegor, helt underbara tjejor! :)
Var ute med dom i fredags på en afterwork, då det var våran sista dag innan jullovet.. lovely! Drog till någon skön liten Mexicansk bar och drack HallonMojitos.. så himla gott! David var ju självklart med och hade kul med oss flickor.. Dock så har de flesta av tjejerna nu åkt hem till sverige för att fira jul tillsammans med familjerna.. vilket jag tyvärr inte kunde göra, synd som fan med tanke på att jag saknar alla i sverige något sjukt mycket. Det liksom svider till i hjärtat lite då och då när jag tänker på det :(

Men som sagt.. lovar att skriva oftare <3

Lägger upp en liten mix av bilder... läger upp fler på facebook, and u know it! hihi!




Miss u all! <3


RSS 2.0