Blä..!

Igår mådde jag verkligen inte bra!
Åkte hem tidigare, eller ja efter sista kunden då, vilket var kl 4 och jag slutade egentligen kl 6. hmm, men det var skönt att komma hem, krypa ner i sängen och dricka en kopp te. Hade ont i magen, huvudet och mådde illa :(

Så jag stannade hemma idag, sov ut och vaknade upp dessvärre helt yr men, det blev lite bättre sen. Var skönt att bara få sova ut min dumma feber och frossan. Min älskling är tydligen också sjuk, han hade också feber och förkylning idag, men han mår så mycket bättre nu, och det är bra eftersom imorn ska det bli en liten släktfika hemma hos honom. Är faktiskt lite nervös inför det, haha!

Idag så fick vi här hemma fin besök av Kusin vitamin, Aicha och Lilla Delinda <3
Dom var här i några timmar, och jag och kusin som jag fått min tatuering av snackade om att jag ska göra den i juni, eftersom Zaki då inte har en ledig tid fram tills då. Suck men vad gör man inte, är bara SÅ glad över att jag ska få göra den :)









Saknar dig! <3

Söndag...

Snacka om att det verkligen känndes som en söndag igår, vaknade någon gång vid tolv tiden och så gick jag och Björn upp för att käka lite frulle, och sen krypa ner i sängen ochh glo på tv, innan han var tvungen att dra till sollentuna och vara duktig med bandet, spela och ha sig i nån studio :)

Sen när han åkt så satt jag mig här i sängen och bara slappade, kollade på tv och funderarde en massa, skissade och ritade en massa också. Måste verkligen ta upp ritandet igen, det är en sån skön avkoppling! Nu måste jag bara börja öva igen, haha!


Juste sen har mitt högra pekfinger fått nå konstigt knäpp också, det är helt svullet och jag kan inte räta ut den helt heller. helt sjukt, ont gör den också.. Vad har hänt? Weirdo!

Snacka om lyckad helg!

Fredagen som jag skrev om innan vart lyckad, och sen på lördagen när jag väl kom hem så, dessvärre var ingen hemma, men äh!

Så jag började fixa och dona här hemma, städa lite, sen på kvällen runt 7, halv 8 tiden kom fröknarna Jenni och Sanna hit för att förkalasa lite. Det vart champagne och sminkningar för hela slanten. Efter att ha fixat oss i nästan 3 timmar så skulle vi springa upp till Jenni lite fort, för att sedan möta upp Patrik och Fredrik på station och åka in mot stan. Där det skulle kalasas ännu mer :)

Och kalas blev det, ibörjan var det väl lite små trist men sen släppte det, haha. Sen vid kanske halv två tiden får lilla Sanna ett samtal om att vi kan få åka bil hem, och det tackar man inte nej till. Sannas snälla Max kom och hämtade oss och vi käkade lite kebab innan vi åka hemmåt, så plockade vi även upp min älskling på vägen, så  Max släpte av mig och Björn hemma hos mig, och jag slockande så fort huvudet nuddade kudden. Så mysig är jag, haha!

Vill bara säg tack till alla som var med i lördags och kalasade för mig <3
Love ya all!

Det är min dag idag!!!

Grattis på mig själv! Haha, idag är det min dag!! :)

Det är inte bara min dag iofs det är min Älsklings dag också! Vi fyller ju båda är den 22:a mars! KUNG!

Så igår var  lite av släkten och nära vänner här på middag. Fick en massa Mumsig mat, tårta dricka och presenter. Smink från Dior, Parfym, Presentkort, Koppar, ljushållare, Skor, Pengar, en tatuering (!!!!!) och så kommer jag få biljetter till Uppsala Reagge festivalen (Fest-i-valen) som jag och Jenni ska på! <3

Ang tatueringen så kommer det blir den stora som jag ska på sidan, Och snacka om att jag längtar som en tok!! Kommer försöka göra den så fort som möjligt! Haha!


Men senare på kvällen så blev det i alla fall fest! En stor fest hos Mulle, och prick kl 00.00 så vart det Kaos! Då skulle jag och Björn kastas runt och bäras runt och kramas med alla! Kul! Tur att man är liten då haha! Näe men det var jättekul att kalasa ihop med sötnöten och alla andra, det var liksom folk som jag inte sett på 3-4 år!! Nice!







Älsklingen och jag! <3
Våran dag idag!


Jag är på topp!

Allt går med mig känns det som!!

Jag har faktiskt skaffat mig en kille som vill vara med mig, som vill umgås med mig, som verkligen vill göra vad som helst för att få mig att blir glad! En kille som tycker om mig för den jag är! Jag kan verkligen vara mig själv med honom, fjantig och stojjig! :)

Skolan går också så himla bra, allt flyter med mig.
Det enda jag känner mig stressad över är att jag inte fått något jobb än, de jag skulle fått tackade jag nej till eftersom de var i uppsala, och det som egentligen skulle ha varit i uppsala slutade bara i kaos, tråkigt men livet är inte lätt! Jag är i alla fall glad över att jag har Björn! <3


Alldeles för länge sen nu!

Jag måste vara den sämsta bloggaren!! haha

Näe men vad har jag gjort på senare tid?
Förra veckan hade jag prov i makeup kursen, både teoretiskt och praktiskt. Det gick jättebra :)
Fick nämligen tillbaka provet igår det teorretiska då, när vi hade ett till prov inom makeup kursen, vi skulle då göra en bruduppsättning, både hår och make. Gick väl gaska bra det med, stress men ändå. Och jag hade tydligen fått 35/36 rätt. Hur nice är inte det :)

Annars då?
Jag träffade Björn i måndags, för första gången på typ 4 år, han är lika mysig som han alltid varit!
Vi är så lika på så många sätt, men ändå så olika! Snacka om att klicka direkt! <3
Plus att vi fyller år på SAMMA dag! 22 Mars..!
Har då umgåts med honom i stort sätt hela veckan och helgen, mysigt! :)

annars har väl inte så mycket hänt egentligen.. Har egenvård i skolan imorgon, vilket gör att jag ska färga om håret och klippa mig, kommer nog lägga upp en bild sen.

xoxo

Chanel..

image195
Årets första Chanel,  Runda och fina!

Tvillingarna i Paris!

image194
Ni är ju inte på riktigt. Ni är ju för coola för att vara mänskliga varelser.

Vad gör jag nu?

Hej hej.
Länge sen jag skrev, men nu kan jag i alla fall säga att jag mår bra. Jag är helt frisk och glad :)

Dessvärre så har vissa andra saker hänt som inte får mig att må lika bra, arbetslös och ensam tillexempel. Och ja, nu är man arbetslös pga vissa helt idiotiska skäl, men vad gör man? Självklart kom allt som en chock och jag bröt ut i panik, men nu har det väl lagt sig lite, och jag tänker inte på det så mycket. Skönt!

Men en positiv nyhet är väl att Salongen HairMoney från Uppsala mailade mig idag och dom vill att jag kommer och provklipper för dom så att dom vet vad jag kan. HERREGU! Jag kanske har jobb tills när jag går ut i maj, men nja vill heller inte ta ut nåt i frskott eftersom då kanske jag bara blir ledsen eller liknande :)

Håll tummarna för mig

xoxo

Tillbaka till verkligheten..

Jag har legat sjuk hela förra veckan, sen i tidags.. usch. Tisdags onsdag var väl ganska skönt att bara ligga hemma och göra ingenting, men resten av veckan har bara varit plågsamt, varit så rastlös att jag nästan svimmat. Nja så mycket finns det ju inte att berätta egentligen. Eller jo har haft en kul helg iofs med singstar och melodifestival :)
 
Sminkningen gick iofs Jättebra i onsdags då jag skulle sminka Jenni till Catwalk smink, gjorde en leopard/amazon/wild inspirerad sminkning. Hur cool som helst vart den, fick en massa beröm av alla, så det var kul! Lägger in bilderna så fort som möjligt :)

Så imorn blir det tillbaka till vardagen, och det ska faktiskt bli skönt.

Tjingeling!

RSS 2.0