Invandraren Miina!

Nu är jag officiellt en ivandrare :)
Sitter i soffan i våran mysiga lägenhet, medan pojkarna spelar och david pratar i telefon, hehe

Dagen började med att jag gick upp allt för tidigt och började fixa allt jag kom som skulle fixas, sen gick timmarna allt för fort och sen var det dags att åka.. Så jag, Jenni, mamma och pappa (och självklart hundarna) åkte iväg, sen mitt i åkandet, när vid var vid upplands väsby så blev det värsta snöstormen. Kul att jag iaf fick vara med om min första snö innan jag åkte.. jag menar vi var och käkade nyss här i barca och vi satt ute på deras uteservering och åt, haha. Vad sägs om det! :)
Sen efter att jag, mamma och jenni hade ätit och gått omkring på arlanda så var det dags för pussar och kramar och allt för många krokodil tårar.. så drog jag in.

Allt gick jättebra fram tills jag kom fram till Spanien, då när jag väl kommer fram till bagage banden och får min väska och de var typ hel trasig, hela låset var som bort sprängd och ena sidan av dragkedjan var uppriven... fanhade dom gjort egentligen?
Hur som helst, så när jag fixat allt och så.. så gick jag ut och fick syn på min söt direkt, snacka om lycka! Ätligen fick jag se honom.. kännts som en evighet.
Så tog vi en taxi hem och lämnade av oss allt, tog en lite tour i hemmet och sen var det middag på stan.. Känns så skönt, det är någelunda varmt om man säger så... känns verklige att man är utomlands.. Sköööööönt!


Förresten, tack Jenni för att du följde med det betydde verkligen mycket. Älskar dig gumman! <3

Bio med Rumpan!

Idag var jag och Rumpan (Jenni) på bio och saw 5. Snacka om en hemsk film att se på bio, efetrsom ljudeftkterna var hemskt höga, haha! Näe men den var bra... :)
Men kan det vara så att det kommer en 6:a?! säger inget mer hihi!

Efter bion så skulle vi ha gått och käkat, men vi var alltför mätta efter att ha hällt i oss nästan en liter cola och masa popcorn, så bestämde vi oss för att ta en promenad i stockholm, hehe. Så vi gick ner til sture plan och gick runt lite kollade in i alla butikerna, uuuunderbart. Hitta en massa fint man ville ha! sen efter att ha gått överallt och ingenstans så gick vi till kungshallarna för att käka, snacka om att dom är sega där nere på att göra pizzor, dessutom är dom dryga i kassan.. hmm.

Sen när jag väl kom hem, vart det dags för vägning av allt jag ska ha med mig.. hmm, Fick allt till 19 kg. och då har jag inte räknat med sminket och annat tillbehör jag behöver. Förhoppningsvis får jag med mig allt! Annars kan det bli jobbigt :)

Aja, kul att man sitter hemma på en lördag. Vad gör man inte för att fxa inför en jävla flytt. GAH!

Hoppar ni har en kul lördag! <3

xoxo
Miina

GAH!

Jag orkar inte mer, näe, jag menar allvar... jag orkar inget mer. Jag vill bara lägga mig ner och aldrig mer gå upp...
Jag har städat non-stop i tre dagar nu och det är så mycket kvar att göra.. Inte så att det stör mig att stda det är väl kul på sitt sätt, men ändå.. lever i konstant huvudvärk och är grinig. Vill bara få allt överstökat, vill bara ha allt klart så jag kan ta en paus från allt, och bara umgås med mina vänner och familj.. Känns som jag egentligen inte har någon tid kvar heller.. jag menar en vecka har redan gått och nu är det bara en vecka kvar, hur FAN ska jag hinna med allt?!

Aja... men som ni kanske fattar så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att fixa här hemma..
Skulle ju ha klippt Sandra (Davids systrer) idag, men det är klart att min mobil kaikar ur och jag kan inte smsa eller ringa någon.. kul!? Ha, känns som att allt händer mig, vet inte om jag kanske överreagerar just pga huvdvärken och att jag varit små putt, men men... Mobilen funkar igen iaf, och det är väl huvudsaken, haha.


Imorgon ska jag och Jenni iaf på bio, så det är något att se fram emot.. Vi ska gå och se Saw V. Blir dock en ganska tidig bio, men då får man tid för annat också hehe.

Aja nu blir det väl till att glo lite mer på EMA 2008.

xoxo
Miina

Gamla minnen...

Satt och pillade runt på youtube som vanligt.. och kom över denna lilla råtta!!
Denna underbart söta lilla mus lyssnade jag på non-stop när jag var liten, ungefär som spaniens svar på moraträsk :)

TOPO GIGO ÄR TOPNOTCH!!

Seeeeeegt..

Känns som att veckan går jättesegt, känns som att jag kommer sitta här hemma ett tag.
Små fixar allt hela tiden, men känns som att allt redan är klart, fast det är det inte... gah!


Hur som helst... dagen idag har varit ganska så händelselös, städat mitt rum och små donat en massa, pratat med david via Skype, vilket är våran komunikation just nu och två veckor framöver.. hemskt egentligen!

I söndags och i måndags har jag spenderat tillsammans med Jenni, söndags kollade vi på saw 4, som jag inte hade sett för att vi nu på fredags kanske ska se saw 5 :) Och igår hade vi en liten SinStar kväll satt och lekte liksom, riktigt trevligt!


annars har inte alls mycket hänt, ska nog hitta på något mer givande imorgon, kanske stor städa eller nåt sånt SKIT kul, haha!


RSS 2.0