Sienna Miller

image86

Home (Sweet) Home

Kom hem idag från Jimmy, smått bott där i 4 dagar. Åkte i söndags kväll och ja kom hem idag, skulle åkt igår kväll men det vart lite komplikationer och jag stannade en dag till :)
Vi har väl egentligen inte gjort spec mycket, hämtat ut en dator, varit för Scania ganska mycket och kollat på en serie som vi fastande för ''Surface'' - den handlar typ om några sjömonster av något slag, as nice serie. Jimmy vart väl lika upp i varv varje gång vi skulle se det som jag var när jag hade fått min OC-box, kollade non-stop. Haha.

Sen har väl vi tagit det lungt, jag har kollat på en massa resor medan han har tvättat motorn på bilen och så har vi självklart tappat bort varandra i huset. Haha, dock så fann vi varandra sen när jag bänkade mig framför datorn igen :)

Han åkte tillbaka till Uppsala idag också, stackarn börjar ju skolan igen på måndag, kan inte vara kul när man inte pluggat på typ 5-6 år. Shiiit, men men, smällar man får ta antar jag.


Pappa fyller även år idag, blev värsta lyx middagen med förrätt, varmrätt och sen fixade jag med tårta och massa mums till efterrätt, mumma! Är fortfarande mätt och kan inte ens tänka på mat. :) Han fick en jättefin present av jobbet, presentkort på sthlms finaste resturang så dit ska det också mummsas på! Haha.

Grattis Pappsen!!





Filmkväll.

Drog hem till Joel efter jobbet igår, drog dit med Sanna som jag mötte vid gullmars. Så ja, vi gled in i huset som om vi själva skulle ha bott där, och lagade mat som vi tog med oss upp till Peder för att snaska upp. Efter en massa skit snack och ha tittat på tusentals bilder från stänkar kävllen innan, varav vattenkrig i peders kök var bäst.. så drog vi ner till Joel igen.. kollade på Hostel 2.. Ja, hmm den va väl inte lika kul som ettan, men flippad var den i alla fall. Aja, efter den så kom ju sleepers på tv så vi kollade på den innan jag skulle dra mig hemmåt (bandhagen), skulle sova hus kusinen som inte var hemma just då. Skönt som få när man kom hem, gjorde mig en macka och slängde i en film och la mig i sängen och bara slappade, somnade ganska tidigt också.. dessvärre vaknade jag senare än förväntat, men men..

Så efter att ha fixat och gjort det fint i lyan så drog jag till globen för att kolla den ny öpnade Himalaya butiken där, öppnade ju förra fredagen, stor och helt underbart fin var den! Mickan blev helt ifrån sig när jag kom dit, haha Hon hade lite tråkigt för tillfället. Så jag stannade ett tag, drack lite kaffe och sen drog jag mig hemmåt.

Ska väl lägga mig på sägen och läsa lite ur min nya braiga bok 'Sanningen om diamanter - Nicole Richie'.

Paris Hilton


image84

Sega Miina..

Yes,, har blivit så himla dålig på att uppdatera min blogg, Och det får man höra från Jenni ofta, haha. 'Skriv i din blogg för tusan, vill läsa!!' något i den sliten får man höra från henne :)

Men så i måndags drog jag hem till Joel för att kolla på film med honom, Sanna och Peder. Kollade på 25 hours, Grymt bra film var det. Så snackade vi en massa shit, sen så var jag tvungen att dra hem, eftersom två kompisar skulle hämta upp mig vid halv ett, för vi skulle hem till en annan tös som bor i Östertälje. Skulle snacka allvarligt tjejsnack. Kom väl hem kl 8 morgonen därpåp, hemskt trött vart jag.

Sen i går så träffades jag med Adam, herr vakt nere i H-hallen. Eller ja han var vakt nu under sommaren, och ja det var lite kul å snacka om allt.. för det hade hänt ett litet missförståd mellan mig, han och min chef. haha! Men det är en annan historia. Så vi satte oss på ett café och snackade om allt, drack en latte och sen var det dags för oss båda att dra hem.. men som sagt det var trevligt :)

Så idag har jag i stort sätt bara jobbat, började dock kl 2 och slutade halv 7 typ. Dagen gick faktiskt fort, dessvärre så gick en kvarnen sönder mitt under rusningen, och då precis kom min räddare i nöden- Mats chefen på rosteriet- och lagade allt. Sen jobbade vi ihop i kanske en halvtimme, och det var kul. Det är det som är positvit med att komma tillbaka till vanliga schemat är att man inte jobbar ensam längre utan alltid är två som jobbar tillsammans och då går dagarna dubbelt så snabbt, dessutom får man normala raster och luncher osv.. :)

Så nu sitter jag bara här i soffan och degar framför TV, väntar på att 'So you think you can dance' ska börja. Mamma fixar och dona med en massa te och mys till mig just nu.. Underbart. Haha!

Bättre :)

Efter två dagars illamående av ingen spec anledning så mår jag grymt mycket bättre nu, hur skönt som helst. Ska ut och springa lite snart. Känner att jag behöver lite träningsvärk i benen igen. Haha!

Träffade Jimmy i några timmar igår, tog en promenad tills det blev för kallt, då satte vi oss i bilen och lyssnade på musik och snackade en massa shit :) Han flyttar ju snart helt å hållet, han börjar skolan den 3 sept, så då blir det bye bye. Det positiva är väl just att Uppsala inte alls ligger långt bort, haha.

Juste, i fredags var det kräftskiva med släkten också, haha, snacka om underhållning på hög nivå. Ja ni kan ju bar tänka er, en massa latinos på farsta ängen som har höööög musik, dansar gärnet och bara har allmänt kul, så brukar nästan alla våra träffar bli. hur nice som helst. Efter många timmar så bestämde jag och kusinen Adri oss för att dra hem, sov där eftersom det var närmare. Skulle jobba dagen efter, höll dessutom på att försova mig, men nej nej, som tur var ringde mamma mig och fick mig att hoppa upp ur sängen.
Nu är det officiellt också att jag tillhör Hötorgshallens Frukostklubb, skönaste gänget i H-hallen träffas typ 20 minuter innan vi öppnar, dricker kaffe och snackar en massa strunt om allt. Jag har nämligen lovat Daniel (Herr ost) att ta hand om alla nu när han slutar om en vecka typ, trist men sant. :(

Älskade lista

10 favoriter:
Färg:
Svart, vit och grönt
Mat: Pasta Carbonara
Band: Finns galet många bra
Film: Har nog ingen spec favorit film
Bok: Alla var där - Lauren Weisberger
Sport: Gym eller kampsport
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag, Lördag och Söndags mornar)
Glassmak: Jordgubb
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak: Precis käkat hallonkräm sååå.. haha
Kläder: Gråa Shorts och ett vitt linne
Bakgrund: En tjej i solglasögon
Nagellack: Genomskinligt
Tid: 23:40
Omgivning: Sitter i mitt rum, helt själv..
Irritationsobjekt: Lalala..

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Anna och Tony
Husdjur: Två fåglar (Pepito och Pepita)
Piercing: Öronen, när jag var 5
Förälskelse: Tony, han var min pojkvän när vi var små
Musik: Reggae (Pappa lyssnade alltid på det)
Bil: Har inte ens körkort.. haha
Ord: Mabel och Carlito (Min mamma heter Mabel och pappa Juan Carlos, men jag kallade dom inte för mamma och pappa)

7 senaste:
Cigarett
: Ute med två damer för en timme sen kanske, haha
Mat: Hallonkräm
Läsk: Länge sen jag drack läsk, kommer inte ens ihåg
Biltur: Från Tumba till Södertälje (På väg hem till Jimmy)
Tv-program: Simpsons
Spelad låt: Gentleman - Rumours
Köpta klädesplagg: Ett par fynd jeans på rean

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: Kanske, men tror inte det
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja, i badkaret. haha
Varit med på TV: Ja faktiskt. (Kändis)
Kysst någon du inte känner: Mmmm.. Haha

5 nej tack:

Kläder: Som inte passar ens kroppsform
Mat: Raggmunkar och potatisbullar
Musik: Dålig.. skrikmusik och liknande
Dryck: Mjölkdrinkar
Personlighetsdrag: Egenkära egoister

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Käkade popcorn och kollade på film
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Närhet och vännerna/familjen
Du gör när du har tråkigt: Sätter mig vid msn eller går ut och går.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Adri
Du tycker om: Familj och vänner
Du inte gillar: Lalala...

2 val:
Kaffe eller te: Med tanke på vart jag jobbar så tycker jag om både och :)
Vår eller höst: Vår, men hösten är så fin med alla färger.. svårt val

1 önskan: Att få leva ett lyckligt och mysigt liv :)

Jogging runda

Tog mig en jogging runda nyss, hur skönt som helst. Sprang typ 3 km på 15 minuter, så det var bra för mig som inte springer spec ofta, dessutom med min kondition som är lika dålig som... som.. som jag vet inte vad. Haha!
Men det var ändå skönt att komma hem, och känna hur adrenalinet pumpande, och sen hoppa in och ta en låååång, små kall dusch. Yeay.

Så nu ska jag slänga mig på sängen och kolla på lite tv innan jag kryper ner till kojs, ska till läkaren imorn också, så jag måste vara pigg. Blir att jobba direkt efter, och det blir en ganska så lång dag också. Wish me luck!

Nicole Richie

Nicole Richie i enkel men snygg outfit på shoppingrunda.


image83

Klassträffen!

Kom hem idag från Jimmy vid halv tre tiden, hade sovit där och ja, vi kom upp ganska sent, så snacka om att stressa eftersom jag skulle hem för klassträffen och jag ville hinna med allt som skulle göras innan jag åkte och han skulle till jobbet. Men båda överlevde. Haha. Skulle träffa Sanna vid spärrarna kl fyra så, jag började sakta med säkert att fixa och dona här hemma med allt.
Så när vi väl började närma oss Karlaplan så blev jag och Sanna helt galet nervösa. Efter ett tag så gick vi in i frukost/lunch rummet med alla andra elever. Och vi fick presentera oss, käka bullar med kaffe och ställa frågor och annat kul, Sen efter ett tag så började Cecilia (rektorn) att visa oss saker ur sminkväskan vi kommer att få, Galet mycket saker, och berättade om vilka slags saker vi skulle få när det gällde saxar och borstar osv. Jag blev helt iver när vi väl gick därifrån, känner att jag inte orkar vänta en månad innan vi börja, jag vill börja NU!

Men men, snart smäller det, och det kommer bli intensivt som få, men det är det fan värt! :)

Hårakademin

Imorgon är det klassträff för nya skolan, så kl 17 ska jag och Sanna vara där för att träffa resten av alla frisörer. Skolan börjar ju inte förän den 17 September, så jag har fortfarande en månads ledighet, om man bortser från jobbet då, som ändå är ganska slappt när det gäller timmar och liknande :)


Lägg av!!



Jag är inte tolv år längre! Så sluta behandla mig som om jag vore det!!!
Blir trött på att behöva reagera som jag gör..

I'm back!

Världens fest igår. Allt började med att vi var tvugna att köpa banden mitt på plats, och ja.. eftersom alla band över 18 var slut fick vi alla under 18 band, och vart tvugna att visa leg vart vi än gick, lite ironiskt eftersom Peder och Joel är 27 typ. Men som Peder sa, är man över tjugofem så gör man vad som helst för att få visa sitt leg :)
Efter det så gick vi in och hade oss en festivalöl och satte och ner på gräsmattan och snackade, eller snarare väntade på att Gentelman som skulle börja strax.. När det väl var dags så gick jag och Sanna igång som fan, killarna stod väl där och såg coola ut. haha! Sen hemskt nog tappade jag bort alla, och min mobil knasade ut, som tur var hittade jag ett stycke Jimmy som jag fick låna mobil och för att se vart dom tagit vägen, och dom ville svika mig under nästa spelning för att käka, medan lilla Miina verkligen ville se Capleton. Så där stod jag med Jimmy och hans kompis (kommer dock inte ihåg vad han hette), men där röjde vi en massa. Sen var det dagsatt återvända till mitt sällskap som låg på gräsmattan och käkade Pizza och kebab. Haha efter mycket skratt och dansså bäestämde vi oss för att åka hem. Kommer inte riktigt ihåg när jag kom hem, men det var det värt!

Festival!

Nu sitter jag här på sängen och väntar som en tok på skjutsen som ska ta mig till Uppsala.. Jag, Sanna, Joel och Peder i stort sätt impuls drar till Uppsala Reggae festivalen. Vi satt och skojade och snackade om det igår kväll när vi käkade middag, och set man på, nu ska vi verkligen dit. Ska bli kul, det är dock sista dagen idag, men det är dom bästa banden ändå. Så det är luuuugnt.

Så, nu drar jag iväg på äventyr och har galet kul! -skrattar högt-

Lindsay Lohan


image79


Lindsay Lohan varierar sin stil rätt mycket men oftast har hon på sig ganska casual kläder. Rockiga mörka plagg med mycket accessoarer ser man henne mest i.
Jag gillar Lindsays softa stil som även syns på tvillingarna Olsen.

Uppsala..

Idag åkte Jimmy iväg till Uppsala för att bosätta sig där i 3 år typ. Han ska tydligen plugga till civilingenjör. Duktig pojke ju! Kommer dock bli lite tomt här hemma... sakna, sakna, sakna.

Is that true??!

Haha som vanligt knappade jag runt på nätet och ja, knappade in på en sida..

David beckham ska tydligen vara med i desperate housewives. Han ska bli deras nya bög granne och Robbie Williams ska vara hans pojkvän. hmm.. Haha. Skulle dock vara himla kul att se det!!

David Beckham + Robbie Williams + Desperate Housewives = Underbar kombination

Lalala..

Tjoho, Fräknis här!! Haha
Det är mitt nya söta, fina smeknamn. I alla fall enligt Jimmy. Jag har tydligen fått små fräknar på näsan och lite på kinderna av solen. Det var tydligen jätteroligt och gulligt. Haha. Då har jag i alla fall uppdaterat mig med det nya i mitt liv..
sooo. Fräknis is out! -skrattar högt-

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate har nästan alltid bekväma stora mysplagg. Stora klänningar, skjortor och tröjor med leggings eller tights.

image78

Shopping + Grönan

Drog till stan i går med Jenni, för att smått shoppa lite för hennes del. Jag fick min dos i förrigår när jag shoppade loss innan middag hos joel med Peder och Sanna :) Så vi sprang omkring och kollade, Hon köpte solglasögon och lite foundation från make up store. Sen efter att ha glass runt inne i stan och på söder, så fick vi ett ryck och impuls drog till Gröna Lund. Så vi drog dit och köpte lite åkkuponger (vilket gjorde oss gamla) och åkte op-Expressen 2 gånger, eftersom det är den roligaste och sen gick vi i lustigahuset en gång, haha. Vi ska nog dit nu i slutet av månaden och verkligen spendera en heldag där i stället för några timmar :) Men som Jenni skrev i sin blogg så är varken hon eller jag gjorda av pengar så dom timmarna vi fick var roliga som fan. haha

Håret, dude?

image74

Det hänger på håret!

Keira Knightly

Här är hur som helst Keira ute på prommis med pojkvännen och är hon inte supersöt!?


image73

Örebro

Yes, idag efter jobbet drar jag till Örebro för att kalasa för en kompis som fyller år :)
Dock så måste jag verkligen stress städa/ stänga butiken idag eftersom jag stänger 18.30 och tåget åker 19.15. Hoppas verkligen att jag hinner med det!! Annars blir det panik. Haha. Och jag tror ingen vill se mig i panik, ingen vacker syn direkt.

Så jag är färdig packad och ska springa iväg till jobbet strax. Hoppas den här dagen går lika fort som igår. Känns mycket bättre då :)

Party on me friends

Ashley Olsen

Underbara Ashley Olsen. Den söta lilla kroppen, det sockersöta ansiktet och framför alt de superballa outfitsen. Barnstjärnan blev rik redan i tidig ålder och självklart har hon fallit offer för shopping och trender.

Här är hon ute på shopping runda i en soft outfit.

image72

Twins

image71

Ett armband

image70
Armband från Marc by Marc Jacobs.

Musik.

Om du inte har något att göra, lyssna på den här :)
Skön version

RSS 2.0