Gummi, gummi gummi!

image127

Värsta dagen..

Dagen igår varken började eller slutade bra..

Det hela började redan på väg till skolan, då jag inser att jag glömt häftet (som vi hade prov på, hade ju tänkt plugga på tåget), maten och cigaretterna hemma på bordet i hallen. Sen på vägen hem så ringer dom från el-giganten och säger att dom tappat bort en massa papper och att jag inte kan reklamera mobilen som jag lämnade in i fredags utan den kommer skickas in på reparation, så nu sitter jag fast med samma skit mobil igen (Kommer säkert reklamera den snart ändå), sen bråkade jag med mamma, så jag ringde Jenni på vägen hem när jag står på tunnelbanan (som dessutom var 20 minuter försenad) som en inpackad sill.. Och när jag väl ska av vid centralen så fattar ju vem som helst att det kommer ta en liten stund eftersom alla egentligen skulle av, men gubben som står bakom mig vägrar inse det och börjar köra upp sitt paraply i ryggen på mig skit hårt (tack för blåmärket förresten) och säger massa onödiga svordomar i örat på mig, vilket slutar att jag i stort sätt skäller ut honom..

Sen när jag väl har lugnat ner mig några enstaka hekton så visar det sig att min pendel är försenad en massa massa, det possitiva var väl att jag fick en sittplats.. MEN i stuvsta kliver det på en dam som luktar så illa, och jag skämtar inte, hon stank verkligen illa! Vilket jag inte klarade av så jag vart tvungen att kliva av tåget för att kunna andas lite, så står jag där snällt och väntar på nästa tåg som visade sig vara försenat det med.. -suck-

Kvällen blev i alla fall bra efter att ha haft ett ganska långt samtal med Jimmy som lyckades lugna ner mig.. Tack! :)

Kan man ha en bättre dag än det där?
Antar att din var mycket bättre :)

Trend pussel

image125

Vadå? Jag fattar inte..?

Jag fattar ingenting just nu.. Sitter som ett stort frågetecken på sängen och kliar mig i huvudet, snart har jag väl inge hår kvar för att jag kliat mig för mycket.

Förklara för mig någon, snälla!


promenad i ensamhet...

image124




What?!

Varför ska allt vara så himla orättvisst? Allt det dåliga händer mig känns det som, alla som kan utnyttjar mig.. menar inget illa så, men ibland känns det som att jag kommer spricka av irritaion.. Vad ska man göra? Har ju redan snackat med dom det gäller och jag får alltid samma svar.. ''Det kommer bli bättre.. '', ''Jag kommer fixa det..'', ''Tänk inte på det nu, fokusera på det här istället''
 
Varför ska det alltid hända mig för?


Är jag för snäll?

Sötaste vän.

Vad gör man när ens vän blir så pass skadad att det påverkar ett annat liv? Vad kan jag göra? Jag kan ju inte få det ogjort, jag kan inte vrida tillbaka tiden, jag kan inte hjälpa henne, jag kan inte göra något.. Förutom att vara ett stöd. Men det är så svårt när man verkligen inte kan sätta sig in i situationen själv.

Känner mig så hjälplös eftersom vad jag än säger och göra så kan jag inte hjälpa henne på det sätt som jag vill.. Men på ett sätt så har jag ändå mer makt än vad han någonsin kommer att ha.. gör det mig till en större människa? kan det göra så att jag kan så få henne att må bättre?

Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men vill ändå inte blanda in mina nära och kära i det här dramat, Vad skulle jag ta mig till om någon av dom blev skadade pga något som jag har satt dom i. Nej hellre så tar jag smällarna än skadar de. Men vill jag riskera allt själv?



Vad ska jag göra?!

Färg

image122


Grått. Svart. Vitt. Grått. Svart. Vitt. Jag behövde lite färg här och det hittade jag hos Alexander Wang. Energiskt och lyckligt.

En bok för 8000 spänn

image121
Taschen är ett bokförlag som ibland ger ut riktigt dyra böcker. Som denna: VALENTINO. Kostar drygt 8200 kronor. Minimum. Den innehåller gamla teckningar och en del historia om de fantastiska festblåsorna. Annars så har Taschen en hel del andra böcker, om mode och konst, att välja på.

Ett repotage i min smak

image120

Stylisten Fia Tegnér är duktig

Varm som en kram..

image118

2 GIRLS

image117

Några snabba drag..

Yes, några snabba drag ur mina senaste dagar i skolan..

Måndag: Hade prov på andra Färgläran.. gick otroligt bra. Fick 22 av 24 rätt så YEAY!!

Tisdag: Kommer till skolan helt exalterad eftersom jag helt fått för mig att det var fredag, vi hade ju herrklipp som vi i vanliga fall har på fredagar, så där kan man ju snacka om att man blev lite besviken, men dagen bara flög förbi som vanligt.. Gick otroligt bra för mig, har dessutom insett att det går lättare och lättare för mig med herr.. kanske ska bli en herrfirsör istället, haha. Näe men för var dag som går så blir allt bättre när det gäller allt. Har lärt mig klippa rakt och så, känns som att jag verkligen valt helt rätt yrke :)

Onsdag: Kommer jag och Sanna till skolan, helt glada och pigga, träffar Sara ute på baksidan och dricker en kaffe tillsammans och snackar en massa skit, dock helt ovetande om vad som har hänt dagen innan.. Så när vi väl har hängt av oss och fixat lite innan vi skulle börja så möts vi av en chock.. Andra klassen har total nollat oss, genom att gå helt galna på våra dockor. Och då menar jag verkligen galna, eftersom enligt dom har vi varit dåliga med disken, men så är det inte alls. Hur som helst, så hade dom tupperat, sprayat, gjort uppsättningar och sprayat med färg på alla dockor, så det var värsta Helloween maskeraden där.. haha, snacka om att bli snopen. Det mindre roliga var ju när man skulle börja kamma ut skiten för att kunna börja klippa och ha oss. Lärarna satt mest och fnittrade i hörnet och pekade på det vi skulle använda oss av. Men ja, vi kommer nog ge igen, på ett eller annat sätt.. annars så får vi ta ur vår frustration på nästa klass som kommer i januari :) moahaha!

Så idag har vi bara haft teori på tredje färgläran idag, så satt inne i teorirummet hela dagen idag, gick väl ganska bra ändå. Kommer bli ett ganska svårt prov om två veckor.. märkte det idag, Det här tredje och sista provet kommer vara mycket längre och tuffare men det är det fan värt! Sen så kommer det vara ganska lungt på plugg och prov, tills april typ, då vi har slutprovet för att se om vi är värda våra dipolm. haha! 

Men allt är underbart, allt går bara framåt för mig, allt känns bra. Har verkligen valt rätt utbildning. Man märker verkligen att allt går såååå mycket lättare när man tycker det är kul och brinner för det. Som på min prov, Haft i stort sätt alla rätt.. Yeay. Allt bara flyter :D


Lite kul på Youtube

Haha, som vanligt så sitter jag och klickar runt på nätet, och fastnar efter ett tag på youtube. Där man börjar klicka runt överallt och på vad man nu än kommer på. Och som vanligt så hamnar jag på dom konstigaste videona som jag ändå måste kolla på för dom är ju skrattretande. Jag menar vem skulle vilja ha en baby som hyresvärd? Eller Kan man verkligen lite på bandkåren i USA? Haha, vet inte om det är jag som är trött eller om resten av folket inte har lika rolig humor som jag, Moahaha! :)

Älskade Lista.

SKULLE DU HELLRE ..
1. Pierca näsan eller tungan? Tungan
2. Vara seriös eller rolig? Måste kunna vara båda
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar!

SVARA ÄRLIGT ..
1. Tycker du om någon? Ja!!
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? Sol
6. Vaniljglass eller chokladglass? Vanilj (Helst gammaldags vanlij)

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 20:59
2. Fullständigt namn? Romina Griselda Serio
3. Vart vill du bo? just nu? Uppsala.. Tihi :) 
4. Hur många barn vill du ha? Två
5. Vill du gifta dig? Vill jag väl,
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Olika
7. Har du ätit sushi? Ja, länge sen
8. Favoritglass? Piggelin
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Müssli och vanlga flingor.

HAR DU ... DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Kysst någon? Ja.
2. Sjungit? Japp
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? Lite kanske
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nej
7. Klippt håret? Inte på mig, men på min docka.
8. Gråtit? Nej
10. Ljugit? Nej
11. Blivit kysst? Jo men visst :)

GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Oftast ensam, men inte alltid :)
4. Tror du på spöken? Till en viss gräns kanske..

En snygg outfit

image115

Varma händer

image113


Dom här är fina. Speciellt dom små knapparna. En lagom detalj. Finns på Lindex.

Fall 2007: DKNY

image112

Fiiiin besök!

Jimmy kom förbi här idag och skulle säga hej/hejdå. Så han ringde och väckte mig och sa att han var vid farsta och var på väg hit. Så det vart bara att springa upp och duscha och fixa lite här hemma.. Sen så kom han upp och vi snackade en massa skit och skrattade sjukt mycket till när beenie skrattar falskt :)

Sen tyckte vi att det var dags för en mysig promenad, det var ju så sjukt fint väder ju. Efter att vi hade gått ganska länge så gick vi och satte oss på en bänk och fjantade oss, tihi!

Men nu åkte han igen :( Upp till uppsala för att plugga och senare ska man ju självklart se fotbollen. Yeay.. kul att vi båda är fotbolls nördar.. men det är mysigt!







Saknar...  

Ett skäpp kommer lastat..

...med inspiration så det skriker om det. And I love it!


Älskade Lista.

Vilket är det pinsammaste band du har lyssnat på?
Har aldrig lyssnat på nått jag skämms över.
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn?
Oj.. bra fråga, men det är nog länge
Vilken färg har du på din cykel?
Silver och svart
Blondin eller brunett?
Brunett.. men ljusa pojkar är fina, haha :)
Vilken färg på texten har du på msn?
Svart
Vilket stjärntecken är du?
Vädur
Vad åt du senast?
Pasta
Har du en diskmaskin?
Yes, och tur är väl det!
Rakar du av dig ögonbrynen?
Gu nej, jag plockar dom!
Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
Minina eller quoqui
Är du kär i någon just nu?
Jo men visst är jag det :)
Har du brytit på tyska för att impa på en tjej eller kille?
Nej..?
Har du sagt "lol" under ett samlag?
HAHA nej!
Har du ätit godis för över 100 kr på en kväll?
Skulle inte förväna mig om jag lyckats..
Vad är du beroende av?
Dessvärre cigaretter och lite smått av att shoppa :)
Vad har du för fobier?
Fåglar så klaaaaart!
Berätta detaljerat om det äckligaste du någonsin ätit
Oj, bara för det kan jag inte komma på något!
Hur lång är du?
160 cm
Om du var ett verktyg vad skulle du vara då?
Morakniv
Sover du med gosedjur?
Nej, men med mobilen, fjärkontrollen och hemtelefonen brevid kudden
Vad har du som ingen annan har?
Världens skönaste säng
Vilken mobil har du?
Svart, Nokia - 6280
Vem va den senaste du fick sms av?
Sanna
Vem va den senaste som ringde dig?
Jimmy
Är du förlovad?
Nej..?
När duschade du senast?
Nyss
Vem tänker du på just nu?
Min babe :)

RSS 2.0