Me <3 You


Helg!

Nu är det helg igen... kan ju ite påstå att den börjat bra iaf!

Jag menar, skulle ut igår, så slutar det med att vi ska bara lägga oss i sängen för att vänta på att en kollega ska ringa så ger David mig en fotmassage.. vilket helt resulterar i att vi somnar och sen, vaknar vi halv 4 på morgon av våra ''älskade'' grannar som bokstavligt KLAMPAR genom hallen... och då var det bara att ta av sig kläderna och tvätta av sminket och somna om... hmm.. vet inte riktigt om det var så lyckat.

Annars vet jag inte. som jag sa innan, så åkte min mamma igår. Saknar henne så galet mycket, kändes kontigt att vakna i morse och så ligger hon inte i bäddsoffan.

Ska väl försöka dra ut snart, sitter här i soffan i min nya morgonrock i siden (!) och dricker ett glas oboy..


Kan väl skryta med att vi hade 19 grader om inte mer i solen igår... just so you know sweden! haha! :)

Förlååt

Sorry att ja inte skrivit tidigare, men som jag skrev i inlägget innan så kom min mamma hit och hälsade på.. dock så är hon fortfarande här. Men hon åker hem imorgon bitti... :(
Vet inte riktigt hur jag ska känna, känner mig redan ensam, ledsen och deppig. Min mamma som jag inte hade sett på nästan 4 månader kommer och är här i 8 dagar,, och sen åker hon igen och jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag kommer få se henne igen.. känns faktiskt hemskt!!

Men men.. kan ju berätta att vi turistat ganska så ordentligt medan hon varit här, upp på Montjuic, gått igenom hela barcelona.. vilket var mysigt men det slet på en! :)
Fast jag ångrar inget, det var värt det, haha! Annars vet jag inte vad mer vi har gjort, har spenderat all min tid och så att försöka umgås med mamma och David och bara ha en trevlig tid så långe hon är här.. Vilket då tar slut imorn.. Blä!

Men men, ska ju försöka åka hem till sverige någon gång snart också.. när kan jag ju tyvärr inte svara på.. på grund av vissa omständigheter, men det löser sig ska ni se, och snart springer jag omkring på munkhättevägen igen! Haha! :)

Fixa till undertill..

Satt här och målade naglarna och kom på hur mycket jag skulle vilja ut på en galen shopping runda och införskaffa mig tusentals med snygga, fräcka, söta och helt underbara underkläder

Uppdatering om helgen iaf

Hellou... igen.

Känner mig helt upp i gasen och måste skriva av mig, haha!

Som alla vet, så var det ju alla hjärtans dag i lördags, dagen alla par väntat på?
Hmm, min började iaf hemskt, men smärtor i magen som inte ens jag stod ut med, låg och kved mig från halv 5 på morgonen tills vi väl gick upp vid 10 tiden.. inte mycket sömn.. och av fel anledning! hahaha!
Näe men sen blev det ju bara värre och värre, vilket slutade i stort sätt med krockodil tårar för min del, och stackars david fick trösta mig tills tårarna tog slut.. yes! lyckat? Aja.. efter mycket om och men, så fick han mig på bättre humör iaf, och jag käde mig redo för lite romantik.. vilket ledde oss fosters hollywood, mycket trevlig restaurant, och mat att dö för! :)
Efter en god middag och inte allt för sent så möte vi iaf upp Sudden, Linda och Peter för att ta någon öl tillsammans på våran favorit pub, George Payne, en liten irlänsk pub mitt i stan..
Det var dessutom som en liten hejdå öl för peter som flyttade hem i söndags morse.. Kan ju säga att man är lagom avis att han får sova i sin egna säng.. men kan heller inte klaga på den jag har nu heller! haha

Hur som helst, så har jag haft e trevlig helg, om man bort ser från vissa missöden.

Men jag tänker alltid att ''det kunde ha varit värre''.. och då mår jag genast bättre! :)

Gladaste!

Fick precis en glad nyhet!!!

Min mamma kommer hit på torsdag! Jag tror jag dör!
Har inte sett min mamma på snart 4 månader, tror jag saknar ihjäl mig, men nu kommer hon.
Det ultimata vore ju om pappa också kunde komma, men man kan väl inte få allt heller... jaja!

Gladaste flickan är jag nu iaf! :)

Ja ni...

Ja vad ska man säga, välkommen?! Vet inte, känns som att det fattas något på bloggen, den känns lite kal, eller? haha, har iaf smått gett upp när det gäller ombyggnaden, får se ut så här fram tills jag tröttnar igen! Yeay!

Ja annars då? Håller på att bli frisk, så det är nice, efter 2 veckor, har dock lyckats smitta David, så nu är det hans tur, haha! Fast han ska alltid ha sån tur, och han är inte lika sjuk som jag och kan springa runt och grejjer. Tillskillnad från mig som låg (bokstavligt) död. Men men, han är stark min pojk! <3

Känner mig lite tom själv, vet inte vad det är. Tror jag kan säga att jag lider av lite hemlängtan, hur kan man inte göra det om man tänker på att jag lämnat kvar hemma i sverige, saknar alla så galet mycket. Så jag får ta och åka hem och hälsa på, NU!

Sorry alla!

Får väl  börja med att säga sorry för att jag inte uppdaterat på länge men har precis fått internet och sen har jag faktiskt legat i spanska influensan, haha!

Men kort och gott vill jag bara skriva att bloggen är uner ombyggnad just nu.. Förhoppningsvis blir jag klar snart.

God natt på er!

RSS 2.0