Lika som bär?!

image58

Jag tycker våran Svenske rappare Petter är läskigt lik Ally Mc Beal... (?!)

Girl Power forever!

Nu smällar det igen, Spice Girls ska ut på turné. Och skulle jag få möjligeheten att få åka och se dom, skulle jag verkligen INTE säga nej! Haha. Jag är heller inte ensam om det, har några vänner som också skulle vilja! Jag menar när jag var liten så va jag helt galen i dom. Hade alla skivor, alla spel (playstation, PC), spelade in i stort sätt alla konserter som gick på TV (Och där kan vi snacka mååånga VCR-filmer), posters.. haha ja ni fattar vad jag menar. Skulle ju bara pricken över i:et att få se dom live ännu en gång! -Håller tummarna-




image57
Girl Power!!

Picture Perfect!

Alla älskar väl Justin! Men älskar han alla?!

image56

Hide and seek

Kan inte tänka mig att det är lätt att köra bil med tusentals blixtrar i nyllet. Och alla människor. Video

Shoppaholic??

Super shopper
You are 70 % shopaholic

Hey big spender! You're no stranger to the delights of retail therapy and always get a kick out of finding that perfect purchase. When you're on form you could probably give Coleen McLoughlin a run for her money but you're well aware that there's more to life than the hallowed halls of Selfridges sometimes.

Testa dig själv :)

Mini shopping.

Drog till Centrum för ett tag sen, för att springa bort till apoteket och köpa lite där.. Dock så började det klia i fingrarna på mig efter det så jag vandrade vidare till H&M, där jag pillade på nästan allt som gick att pilla på. haha! Det tråkiga var att jag inte hittade någonting alls, så jag köpte bara L'oreals Hot straight. Hoppas den funkar :)
Sen så skuttade jag vidare till Din sko, och samma sak där, så pillade jag på allt som gick att pilla på, vare sig det var snyggt eller hemskt! haha. Det hela slutade det att jag lämna affären med två par skor. Yeay! Efter det så gick jag hem med mina fynd och ett leende på läpparna.


image49image50



Snooka Lagom

image48


Snook känner ni kanske till. I alla fall har inte jag glömt scenkläderna med massor av knappar. Jätte coola faktiskt! Och det är Nette Sandström som ligger bakom dom knapparna. Men men, nu kommer Daniel Adams-Ray i gruppen snart ut med ett eget klädmärke som heter Lagom. Lagom spännande!

KaffeSpecialisten!

Jobbade hela dagen idag på söder, är inte van att jobba där. Mitt hem är på hötorget. Söder är grymt mycket större och där finns en kaffemaskin, så vid den har jag bökat och stökat hela dagen, och skummat mjölk, gjort en massa kaffelatte och espressos. Och eftersom jag inte är van vid det blev det ju bara skit kul och mot slutet av dagen så var jag bäst på att göra latte med mönster i också :) Och tro inte att det är ett 'lätt' jobb, mjölken är det svåraste. Den ska ju bli perfekt för annars kommer kunderna (stammisarna) tillbaka och klagar! Ingen höjdare.. Dessutom längtar jag tills vi bygger om på hötorget, vi ska göra hela butiken större, har köpt butiken bredvid, så väggen ska ner, sen ska vi sälja en massa kaffe där med frhoppningsvis är det klart till slutet av Juli :) Ska jobba på söder imorn också, kommer säkert bli mycket folk, det är ju dagen innan midsommar.. Usch!


Solen? hallå?

image46

Det är det jag menar. Sol vill jag ha. Och en härlig strand. Slappa i vit t-shirt och brillor.

Fjollig telefon..?

image45

Prrfffff. Fffff. Pttttf. Pttttf. Kill-kill i örat och
 massa ludd i munnen efter långa
telefonsamtal i den här Barbie-telefonen.
Asos.com






DISCO

image44

Disco halsband från TopShop

Fullspäckad söndag

Igår satt jag och pappa som klistrade framför tvn. Först så var det självklart F1, som nästan blivit en söndags tradition att titta på. Där Lewis Hamilton vann sin andra raka seger, duktig grabb han blivit då! haha
Sen efter det så var det dags att ta fram popcorn och dricka, för fotbollen skulle börja!! Matchen jag och pappa sett fram emot ganska länge, problemet är ju det att pappa är real fan och jag är Barca fan. Så jag hade ju hellre sett Barcelona på prispallen igår och kalas därborta i stället för reals, men snacka om fest. Såg för tusan ut som OS- finale eller så! Underbart var det i alla fall att titta på :) Haha, det bästa var ju när pappa gick galen för varje mål, från att ha varit skit pisst när de låg under så hoppade han därefter nästan i soffan. Så kul att umgås med pappa på söndagar. Haha!

Men men, en söndag med pappa, popcorn, fotboll och Formel1.. Underbart! :)

COBRAN

Det är alltid så mycket fest thecobrasnake.com och alla är så coola.

Söta tös

image43

Den här tjejen är ju så skön när det gäller allt!
Älskar hennes stil och attityd!

Skansen

Var på skansen igår med kusin-barnen och med den andra kusinen, vi skulle vara barnvakter. Egentligen skulle jag varit ensam men jag lyckades få med mig henne :) Så vi stapplade omkring runt hela skansen och in i akvariet som tokar. Och snacka om att vi fick tur med vädret eftersom det regnade som fan när jag var på väg in men sen fick vi sol med en massa vind senare mot dagen! Yeay! Det roliga/hemska var ju det att eftersom jag var den som körde runt på vagnen så vände sig en massa om och nämnde saker som, att jag var för ung för att ha tre barn och ojjade sig en massa speiellt de äldre. Haha, inte direkt första gången det händer när jag är ute med flickorna. Smällar man får ta antar jag :)

När jag väl kom hem så var jag helt slut!! Ville bara lägga mig ner och aldrig vakna upp igen, men jag bestämd mig för att kolla på en film, så det blev 'Battle Royal' snacka om konstig film. Hmm.. Vet inte rikstigt om jag tyckte om den heller. Men nu har jag i alla fall sett den, jättemånga jag känner ville nämligen att jag skulle se den eftersom dom tyckte om den!
Kära vänner, vad har ni för filmsmak?!
Haha


Aja snart blir det till att "hit the sack" ska nämligen jobba imorgon, och jag fick jobba på söder imorn, så då blir det roligare hoppas jag. Finns alltid mer att göra där :)

Go'natten!!

CRAZY GIRLS

image42

Nu är det jul igen!

image41

Sökandet är över!

image40

Har bokstavligen krypit omkring på knäna och letat efter min plånbok, haha!
Hittade den tillslut, men inte i mitt rum utan ute på balkongen av någon anledning!

MARY-COOL

image39

Tidningar?!

image38

Alla mina tidningar ligget på golvet av någon anledning. Kanske är dags att fixa det?!

Upptagna Miina

Jag har blivit hemskt dålig på att uppdatera min blogg, hemskt ju!! Fick ju nästan en utskällning av Dajje igår, haha :)

Men vad har hänt då? Hmm, I fredags var det dags för sommarens första grillning för min del, yeay! Drog hem till Patrik med Jenni där Dajje och Patrik lekte grillmästare. Och snacka om att det blev gott som få! Potatis med bernies sås och mumsig kött. Efter ett tag så dök även Sanna upp för att joina oss. Så efter att ha skrattat ett tag så blev det dags för efterrätt, vilket var äppelkaka, dock utan vanlijsås. Oh noooo! Haha. Men vi blev i alla fall mätta och belåtna :) Sen var det dags för att spela ett spel, som jag inte kommer ihåg vad det hette, men kul som fan var det i alla fall. Haha, man skulle tydligen försöka förklara ett ord som man plockat upp ur en påse utan att säga ordet. Haha. Jag ägde alla där (Eller inte, men jag vill tro det) Snacka om att vi skratta ihjäl oss, haha.

Sen i söndags var det dags för barnkalas för kusinbarnet, då det blev ännu mer grill, mums! Massa härlig släkt och en massa barn, haha. Blev en kul och annprlunda söndag men kul var det ändå :)

Inte nog med det så lämnade Jenni mig i söndags också, haha, om man nu kan kallade det för att lämna mig, men hon åkte till Italien med Patrik och hans familj i en hel vecka. -gråter-

Igår fick jag också träffas en liten stund med Jimmy innan han åkte iväg till Göteborg och alla andra städer där borta. Haha, trevligt :) Kommer dock sakna honom lite ju, hehe.

Shopping med Jenni!

Åkte in till stan med Jenni idag, skulle shoppa 2 shorts idag kände jag, hehe. Och Jenni skulle handla en skit läcker klänning, shorts och ett linne. Hon åker ju till Italien på söndag.. FUSK! Funderar starkt på att krypa ner i hennes väska och ploppa upp väl framme och skrika "Surprice!!" Hur nice vore inte det, haha!

Men ja, shoppingen gick väl bra, köpte bara ett par shorts och ett linne.. och jag måste säga en sak. Mitt linne är Skit gulligt, det är rosa/svart randigt. Det är dessutom mitt första rosa plagg i garderoben, helt otroligt. haha! :) Och den passar utmärkt med mina nya svarta shorts, skulle köpt ett par jätte söta vita jeans shorts, men min storlek fanns inte. Blä! Så jag ska väl in någon dag snart och köpa dom med mamma. Hehe.

Sen så kom ju det bästa av allt!! När jag och Jenni ska åka hem visar det sig att vårat tåg är 30 minuter försenat, så aja tänktevi och satte oss och snackade. När vi väl kommer på tåget gick det inte ens att andas på det och vi vart illa mående, så vi klev av och väntade på nästa tåg som skulle komma in tll station om en kvart, men haha!! Det tåget gick aldrig så vi sprang över parrongen och hoppade på nästa där vi i alla fall fick en sittplats, men haha där också. Dom snackade i högtalarna hela tiden om att vi väntade på grön signal. Det hade tydligen gått sönder någon el edning vid älvsjö, sen efter kanske att ha sutit på det där förbasade tåget ett bra jävla tag så säger som att en till elledning hade gått av i tumba. Men Gu va bra, så inga tåg åkte söderut överhuvudtaget, så vi satt fast i centralen eftersom mitt busskort gått ut också. Haha. Just my luck!

Men som tur är har jag en underbar vän vid namn Thomas som kom och körde hem oss, haha. Thanks!

För jag har tagit studenten!

Haha, inte skrivit dom senaste dagarna eftersom jag har haft Galet mycket att göra inför den stora dagen.

Så igår small det för mig och alla andra i mitt plugg. Dagen började med att vi träffades halv nio i Hagaparken för att ha lite chamagnefruskost med alla treor. Så himla mysigt, vi fotograferades och sen var jag och någa till tvgna att springa iväg till kyrkan för att öva med kören. Efter kanske 40 minuter så kom alla lärare och alla andra studenter :)

Sen efter att rektorn, prästen och några elever hade hållit tal och vi i kören sjungit och haft oss, så var det dags för 20 minyter att "varva" ner innan utspringet. Så då sprang väl jag mest omkring och skrev i allas mössor och de skrev i min mössa. Och efter att dom Evigt långa 20 minutrarna så var det äntligen dags att få springa ut och skrika och tjoa så mycket man kunde, haha. Fick en chock när jag såg mitt plakat, haha så himla gulligt :) Och där stod såklart mamma, pappa, Jenni och min kusin Libby. Sen så efter att ha kramat alla där och fått alla mina blommor och gossedjur så kanske efter en 20- 30 minuter så hoppade jag och Jenni in i Pick-up bilen pappa skulle köra runt i mitt i city. Så vi hoppa på där bak där pappa hade lagt en filt och massa mys! Sen så bar det av runt, runt, runt, runt mitt i stockholm, och jag älskade det. Så fort det kom ett flak vid oss så blev jag och Jenni helt tokiga. Och efter någon timme så hittade vi Sanna blad sthlms folket, och hon hoppade på! Och vi allihopa gick helt galna, och skrek och sjöng med i musiken som pappa vart tvungen att spela högt. Och då menar jag Högt! 

Sen så efter nästan 4 timmars rundtur så bestämde vi oss för att åka hem, men Surprice!! Världens bilkö ut på motorvägen. Men vi överlevede, kom dock lite över en timme försent till min mottagning. Men men, smällar man får ta liksom! Så åt vi en massa god mat och jag fick öppna en massa mys presenter. Fick min guldklocka som jag tjatat på mamma och pappa i evigheter nu, och en massa körkortslektioner. Helt underbart! Iofs så blir jag glad för allt som är inslaget, haha!!

Sen på kvällen så var jag äkligt trött att jag inte orkade dra ut på krogen, så vi (Jag, Jenni och Patrik) drog till Dajje och korkade upp en Champagne och skålade och kalasade. Kom fram till att jag och Jenni och en massa vänner ska dra ut fter att Jenni och Patrik kommit från Italien, så det kommer bli VÄRLDENS kalas igen fast på krogen då för att fira våra student!! Längtar om få! haha :)


0 Dagar

Älskade lista.

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
- Jag har lååååångt hår nu! Haha

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
- 500kr (Sällan jag har kontanter, har ju min bebis, mitt visa kort, haha)

3. Vilket ord rimmar på "test"?
- Fest

4. Favoritplanet?
- Mars, antar jag

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
- Jimmy.

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
- Har ingen favorit direkt..

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
- Svart linne

8. Sätter du etiketter på dig själv?
- chiquitabanana märke i pannan :)

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?

- Har inga skor på mig just nu, men annars Vagabond

10. Ett ljust eller mörkt rum?
- Ljust, för då ser det större ut, men mörkt kan vara grymt mys. Haha

11. Vad gjorde du vid midnatt?
- Pratade i telefon

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
- Saknar dig me, hoppas du har roligt. Puss

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
- Vet inte, in mot Stokcholm i alla fall.

14. Vilket uttryck använder du mest?
- Typ

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
- Lalala.. :)

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?

- Tine :)

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
- Cigaretter och godis

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
- Ingen tror jag.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
- Det här året! Så, 19

20. Din värsta fiende?
- Oj, klurig fråga

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
- Mitt namn (Cool faktiskt)

22. Vad var det senaste du sa till någon?
- Okej, God natt

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
- Varför inte båda? haha

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
? Självklart :)

25. Senaste låten du lyssnade på?
- Red Hot Chilli Peppers - Hump the Bump

Sega söndagen

Idag har jag bara tagit det grymt lugnt. Vaknade vid elva, men vägrade kliva upp förrän halv två, haha. Sen så vandrade jag omkring i lägenheten som en zombie. Så gjorde söt mamma frukost åt mig eftersom jag var för trött, haha.Sen efter mycket om och men, städade jag mtt rum och vardagsrummet ganska snabbt för att kunna springa ut och sola lite innan det blev kaos, så där låg jag ett bra tag innan jag vart tvugen att kliva upp för att hjälpa mamma och pappa med att dekorera lokalen som jag ska min mottagning i. Kommer blir så GALET kul, och jag längtar som en.. en.. en jag vet inte vad!!

Måste ringa Vägverkat imorgon också, och fråga lite saker ang våran bil vi ska åka, kolla om jag, Jenni och Sanna kan åka bak på bilen eller om vi måste sitta inne i bilen :) Jag menar bilen är 5.5 meter lång och 3 meter bred och helt underbar. Skulle dessutom vara underbart att kunna sitta bak, för jag har sett flera sitta bak på pickuper.. men men löser sig säkert.

2 dagar

Studenter hit och dit!

I torsdags tog Jenni äntlgen studenten, helt underbart kul bar det att! Fick åka med på deras flak och det var typ den bästa "fest" jag varit på. Världens röjj och drag, och jag dansade med allt och alla. Sen när vi väl hoppade av så sprang vi bort till Jennis mottagning, för att käka, mingla och öppna en massa paket med hennes släkt. Sen på kvällen vart det ju skiva och där var det kul till en viss gräns, eftersom Hirschenkeller inte har en spec bra luftkonditionering i lokalen och då vill jag inte ens nämna rökrummet, som man absolut INTE kunde vistas i utan vart tvungen att gå ut i regnet och shit, men en Höjdar dag blev det i alla fall :)

Sen så igår var det Debbies tur att stå i centrum och skina. Så jag bar mig iväg hem til henne på mottagning, och där träffade man på en massa ansikten jag kände igen., hehe, riktigt kul. Sen efter några timmars prat, skratt och present öppning så åkte jag hem till Jenni igen, för att  fixa med en massa kuligheter och musik. Haha. Fy va vi kom i stämmning senare mot kvällen då vi pumpade musik som aldrig förr, haha.

Sen så kom ju dagen idag, då jag jobbat hela dagen och bara slitit, hehe. Träffade kusinerna i kungsan efter jobbet också för att sitta och mysa i solen och dricka kalla drycker, haha, om man nu kan säga så :) Hur som helst så var det mys!


3 dagar

RSS 2.0