Hejdå?!

Nu har David åkt... Han skulle gå på Bond filmen med Peter. Sen ska dom slagga över hos Peter på söder.. Sen imorn åker dom till arlanda och drar härifrån vid 15.00

Han kom förbi här hemma för att säga hejdå till mina föräldrar och för att ge mig en lite present (halsband från pilgrim) <3
+ att han skulle hämta lite små saker som han skulle ha med sig.

Det är helt otroligt egntligen, trodde jag skulle klara av det här, men jag grät sönder mig när han skulle åka. Vi gick tillsammans till tåget och satt där ett tag och bara pratade om allt, verkligen allt mellan himmel och jord!
Fan vad jag kommer sakna honom, även om det bara är dryga två veckor, så känns et helt sjukt, ingen som håller om mig, och ger mig en puss när jag behöver lite värme, eller någon jag kan ringa när jag behöver prata av mig..

men vi ses snart igen så... jag kommer räkna minutrarna tills då!


Älskar dig <3


Ännu en helg förbi..

Shit, känns som att veckorna bara flyger förbi, var helt säker på att dom här veckorna från och med att jag sa upp mig skulle gå skit segt,eftersom jag såg fram emot det (samtidigt som jag kommer sakna hair and face). Men gah, det här är min sista vecka, slutar på fredag, samma dag som David lämnar mig för spanien, han åker den 31.a och jag den 9:e november.. så kommer inte se honom på hela 10 dagar! Gah! :(


Den här helgen var iaf rolig, fredagen vart ganska lugn, kollade på film tillsammans med David. Mirrors hette den, har dock sätt bättre skräckfilmer men men. Sen lördagen började ju tyvärr som vanligt med jobb till kl 17, när jag väl skulle hem får jag ett samtal av David som säger att tågen inte går alls... så vi lyxade till det och tog en taxi hela vägen hem. efetr mycket om och med slutade vi hemma hos Rille för lite förkrök, efter att Kimpa lurat i david några (allt för många) öl och mig en flaska vin, så drog vi vidare till TB's för att leka och dansa med Jenni :) Det var ju ändå Davids sista helg här i Sverige..

Sen dagen i dag, har varit seeeeeg, gick väl up från sängen runt halv tre, sen kl 4 kom hans Farfar och hämtade oss eftersom vi alla, David, Sandra, Anders och jag var bjuda på middag hos Farfar och Farmor och gott var det..!

Sen nu sitter vi hemma hos mig och kollar på ''the 40year old virgin''

xoxo
Miinina

Nu är det bokat!

Har precis bokat min biljett till spanien, vart med sterling, vart dock skit billigt 900:- med försäkringar och hela rubbet, fick dessutom ta med mig 40kg som bagage + 10 kg i handbagage, så jag borde kanske klara mig... eller?
Kanske måste be pappa skicka ner mer sen, hehe..
Men som pappa sa, det löser sig :)


Det har dessutom kommit ut fler bilder på lägenheten, gah, den är så mysig. Det läskiga är ju nu att känns det verkligt, innan så var det mer som en dröm, och nu när biljetterna är fixade och allt där till så känns det verkligen på riktigt!

Fler bilder:




Bildern med datorn, är mitt hemliga lilla rum, eftersom jag är den ända med bärbar dator så blir det mitt lilla bord, haha!
annars är det bilder på vardagsrummet, köksbordet, lilla sovrummet och badrummet. Lovely! :)

Raport..

Skriver nu hemifrån David.. där jag sitter ensam just nu, medan David är på jobbet och drar in slantarna, haha

Näe men jag har blivit sjuk, trodde jag hade kommit undan med det men nej, i sista stund så blev jag sjuk ändå.. Fan. Men det går väl över :)

Har väl inte hänt så mycket mer, helgen tog vi det bara lungt, skulle ha gått på bio, men blev ju helt sönder sjuk där på söndagen så det blev en mys helg med massa Nip/Tuck, älskar den serien, ska försöka få David att ladda hem flera, hihi!

Juste, när jag väl får tag på min dator så kommerjag sätta ut fler bilder på lägenheten! Verkligen Hög mysfaktor på den lyan, dessutom fått 4/5 stjärnor, så det är nice!

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen och läsa lite.


Xoxo
Miina

Uppdatering då..

Ja, angående det med Spanien då... Fick lägenheten idag! HURRA!! Nu är den vår.. Fan va skönt, nu ska jag bara leta rätt på en billig biljett ner och sen är allt klart! :)
Känns helt sjukt, att verkligen allt gick så fort och bra, allt gått som vi vill liksom! haha. Lovely!

Här kommer några bilder på lägenheten:
Vardagsrummet!Middagsbordet!Köket!Min och Davids säng!


Sätter ut fler bilder när jag väl kommit ner! :)

Shit!

Det är helt sjukt, i måndags vart det bestämt...

Jag, David och Peter flyttar till Spanien om drygt en månad, flyttar till centrala Barcelona!
Sa upp mig från jobbet och allt i tisdags... Nästan allt är fixat, nu är vi bara på jakt efter lägenhet annars så är det nästan bara att dra!

Vet inte vad jag ska ta mig till, hmm.
Det jag ägnar mig åt just nu är att räkna timmarna tills flytten och fixa det som är kvar, små köp och listor överallt.


Det som känns jobbigast är ju dock att flytta från alla, alla mina underbara och älskade vänner! och inte minst min familj, känner på mig att jag kommer gråta sönder mig!

Men jag lovar att uppdatera mer allt eftersom med nyheter och annat!


Xoxo

RSS 2.0