dan före dan..

Känns verklgen som dagen för julafton just nu.. imorgon smäller det och vi får nycklarna till våran lägenhet! :)

Men vi kommer nog inte flytta in förrän på fredag i alla fall, vilket känns lite tråkigt, längtar verkligen som en gnu, haha!


Btw! Jag och älskling har 6 månader på torsdag! <3



Men men, idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls, jobbat, gick hem tillsammans med Ida, vilket alltid är lika skönt. Sen kom jag hem, och kl 5 var David hemma.. sen gick vi och la oss, haha. Sen gick vi upp när middagen var klar! 
Lat måndag!

Hellou!!!!!

Verkligen jätteledsen att jag inte uppdaterat mer på senare, men jag har verkligen haft det jobbigt..
Stressat som en tok, ang det där med lägenhet och annat, har verkligen inte varit kul.. Har liksom spenderat mååånga timmar i sängen med ansiktet nergrävt i kudden dränkt i mina egna tårar.. hmm.

Men nu ni!!! Nu är jag tipp-topp igen! Mår mycket bättre, får dock mina panik utbrott ibland (som idag tex), me nu är iaf lägenheten fixad! Och jag längtar som en tok till torsdag då vi flyttar in! :)
Ska bli så mysigt, bara jag och David. Dock så är det bara en etta, men det finns sovalkov och så är vi ju ändp bara två! <3

Jaaaa, annars då.. ärligt?! så har det faktiskt inte hänt mycket, har spenderat mesta dels av tiden till att springa mellan olika visningar och så, tagit någon öl här och var och självklart tagit del avb Barcelona som ma kan, haha!

Snacka om att jag älskar den här staden!

Och en sak som värmer i hjärtat är att sitta här och bara vääänta, för snart, snart så kommer Jenni hit och leker med mig! Och jag längtar som en tok! <3

Uppdaterar mer sen, nu tänkte jag hoppa in i duschen!

xoxo
Miina

Vill inte!

Nu sitter jag här och små stress bloggar faktiskt, det är så att om typ två minuter ska jag hoppa in i duschen och sen klä på mig och fixa mig lite och sen bär det av till jobbet. Jag verkligen hatar att jobba kvällar, känns som att dagen blir helt förstörd liksom.. enda dom är liiiite positivt är väl att jag får sovmorgon.
Så jag sitter fortfarande här i Davids t-shirt och tjocktröja och myser, vill bara vara hemma idag mår heller inge bra, har ont i magen och shit vet inte om det är stress mage jag har?!
Är ju små stressad över det här med lägehet, ska kolla på en imorgon med David, ser ut som en jättemysig lägenhet, med öppen planlösning, så håll tummarna om att vi får den, för då kommer vi till sverige fortare och hälsar på! haha!

Mysig helg

Helgen har varit relativt lugn faktiskt.. så där skönt lugnt liksom.

I fredags så var vi bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och myste...

Sen på lördagen vaknade vi dock halv ett men det gjorde inte så mycket, så gick vi upp, gjorde brunch och sen bar det av.. vi tog oss en promenad längst Ramblan och kollade in alla små stånd som säljer allt möjligt, smycken, mössor, halsdukar, krimskrams... ja allt möjligt.

Sen när jag hade fått leka av mig bland all shopping, så knatade vi vidare till Maremagnum, ni vet shoppingcentret ute på vattnet, fikade lite på starbucks och sen drog vi vidare till L'aquarium. Och där kan man snacka om massa olika fiskar av alla dess slag, haha. Allt från små små små räkor till gigantiska hajar, skit kul måste jag säga, vet dock inte om det riktigt var värt 17€... men men, allt är så jävla dyrt ändå, haha!

Senare kom vi hem käkade middag och sen runt tolv snåret bar det av till black sheep, där det ölades och spelade dart...
ja det var väl lördagen, och idag har vi baaaaara suttit hemma... vaknade halv 4 på eftermiddagen(!!!!!!) så ja, inga affärer har öppet på söndagar så.. ja ni fattar, mys söndag med andra ord :)


Lovin' from Barca!
Miina

Lalalaaa..

Nyårslöften är inget jag brukar ha, men i år ha jag ett nyårslöfte för min egen skull..
Jag ska börja våga mer!

Första Januari 2009

Hellou alla!

Ja men då var det 2009 då.. ett nytt år, och vilket lyckat år det blev. Galet fort gick det dock, haha

  • Jag gick ut frisörskolan med sjukt bra betyg
  • Jag hade en underbart bra sommar tillsammans med vännerna, allt från maskerader till solningar vid Alfa Laval
  • Jag fick träffa David (tack vare Malin och Rille <3)
  • Jag och Jenni fick en galet rolig helg i uppsalla på reggae festivalen
  • Jag fick sjukt bra vänner på Hair & Face under mina två månader där
  • Jag, Jenni, David och Patrik var och såg Gentleman uppträda på Grönan
  • Jag och David tog vårt liv och flyttade ner till spanien (Barcelona)
  • Jag och David fick uppleva vårt första nyår tillsammans och det var mysigt
Nu har väl jag även glömt några punkter som förgyllt mitt 2009. Men har ite min gamla kalerder med mig.. kanske fyller ut det här inlägget allt eftersom :)

Hur vart er nyår?
Mitt var galet.. det började med att vi i vårt lilla hem drog till ett Japansk/argentisk buffe, med allt från kött till sushi.. mums! Sen efetr det vart det till en liten mexicansk pub och dricka hallon mojitos, där efter fick vi små springa iväg till Placa de Catalunya för att kolla på fyverkerierna.. men missade vi dom? När klockan väl slog tolv så small det en gång och sen drog alla.. wtf? Så vi sket i det.. drack upp champagen och drog till Goerge Payne, en mysi irlänsk pub som har billig öl och satt där och havade in en massa GRATIS jellyshots.. och alla vet ju att gratis är gott, haha!

Men jag ska inte klaga, jag hade iaf en mysig kväll... :)

Love from barca!!
Miina

RSS 2.0