Yeay! :)

image177
En liten fågel viskade i örat på mig, Jennifer Lopes KANSKE föder i natt. Det sägs även att det kaske blir tvillingar, gu va kul!


Helgen i helhet!

Fredag: Var hemma från skolan i fredags mådde verkligen apdåligt, så jag vilade ut. Sen vid fem tiden så drog jag till centrum med Jenni för att möta upp Sanna, hon hade nämligen varit i skolan och var så snäll och hade med sig min sax hem. Efter att ha fått min ''leverans'', haha, så gick jag och Jenni vidare till Centrum för att handla lite små saker, hon impuls köpte ett par skor. Snygga vanliga vardags boots!

Lördag: Började dagen med att jobba ihjäl mig. Fick feber och shit, men men, vad gör man inte för att få ihop de slantarna man behöver som fattig student. haha! Sen efter allt slit så mötte jag upp Ludde och Stefanie vid Åhléns. Sen kom Goggo och hämtade oss vid centrum och vi åkte hem till Goggo och Stefanie. Så klippte jag dom, och va fina dom blev! Tog heller inte så lång tid som jag trott, blivit duktig med andra ord, haha! Sen efter att ha slitit och ståt i så åkte vi alla fyra ner till Donken för att handla lite middag :)

Söndag:
Idag har jag bara sovit ut, tagit det lugnt, städat rummet och fixat och donat. Sen när hela rummet var skinande rent, så började jag fixa och dona med mig själv, en lång dusch, pedikyr dock så hann jag inte mer en ordentlig manikyr. Senare på kvällen så kom även Jenni över för at leka lite, snacka skit och spela nintendo, nostalgi kväll med andra ord :)


Skön helg med andra ord!!

Spöken!?

Satt och kollade igenom expressen efter roliga saker att läsa, eftersom vi alltid har aftonbladet hemma. Och fick upp den här artiklen, Läskigt ju!

Veckans..

image176
Sarah Jessica Parker med sin man Matthew Broderick!
Socker söta!

Duärsåvacker!

image175
Fantastisk vårklädsel tycker jag. Döskallesjalen, vit t-shirt, Chanelglasögon

Heath Ledger.

Herregud. Så sorligt. 


Hemma idag också.

Legat hemma idag också, legat vaken hela natten i stort sätt pga galet med huvudvärk och ont i kroppen, men nu mår jag betydligt bättre, så imorn blir det skola igen. Skönt att komma tillbaka igen :)
Började bli ganska små tråkigt/jobbigt att ligga hemma, även om jag vet att jag inte klarat av att stå upp om jag nu gått till skolan, men ändå!

Idag har jag mest legat i soffan under mitt mysiga täcke och läst min bok ''How to walk in high heels'', snart klar med den.. har inte haft tid att läsa den pga skolan och jobb. Den boken kan jag starkt rekomendera till alla!! Love it!


Sjuklingen #1

image174
Jag är sjuk... Usch!!

Helgen!

Helgen har varit helt galen, fredagen började med att jag drog med Jenni till centrum för att handla lite mat, sen bestämde vi oss för att sjunga ALLA låtar på hennes singstar, vilket är nästan 50 minuter. Vi började runt halv nio och ja, det tog ju sin tid, jag var väl hemma lite efter kl 3, men det var det värt. Haha.

Sen på lördagen efter att ha sovit ut och bara slappat, och några samtal med Jenni, skulle vi egentligen åkt hem till Dajje för att käka godis och kollat på film, men det blev inte av efter mycket om och men. Så jag och Jenni gick ut på en mini promenad (blåste för mycket), så vi kom fram till att jag skulle fixa popcorn, hon skulle göra chokladbollar, och sen skulle vi se på en thriller, och mysa i soffan. haha. Vilket blev som det blev. Kollade på ''The fog''. Och den var ju inte spec läskig, det enda som jag inte tyckte om med filmen var ju det där dunkade ljudet man hör under hela sketna filmen, haha! Men det var kul ändå. Och då kom jag väl hem någon gång efter 4 typ.. men det var det också värt, haha.

Så idag blir det en hemma dag/kväll.. har fått gaket ont i kroppen och halsen, hoppas jag inte håller på att bli sjuk, för det har jag inte tid med, med tanke på att jag går i skolan till kl 18 hela veckan, ingen höjdare men måste man så måste man, ska jobba bort några timmar jag varit borta/sjuk, så blir det skit bra :)


Ingen dator + ny mobil!

Har inte kunnat sitta vid internet på länge eftersom jag inte kan ominstallera mitt antivirus och jag har testat på ALLA möjliga sätt.. Men pappa fixade en ny bärbar som vi nu har i vardagsrummet, så jag kan roa mig lite smått i alla fall :)

Hur som helst, så köpte jag i alla fall mobilen i onsdags, och jag är så nöjd med mitt köp. Leker loppan med kameran och alla funktioner, eftersom jag hittar nya funktioner hela tiden, haha!
Sen fick jag en massa kläder av mamma när jag kom hem, ett par skit snygga jeans och en jättesöt liten grå tröja.. det är verkligen min vecka som sagt, allt går som det ska :)

Sen på torsdagen och fredagen var det vanliga dagar i skolan, med massa kunder och liknanade. Det är helt sjukt vad tiden går fort.. känns bara som igår då man stod på docksidan och hade saxövningar. Men det är det värt, trivs som fisken i vattnet!! :)

Det är min vecka!!

Kan det bli en bättre vecka eller!?

Det börjar med att igår, min sista kund, en herre som jag klippte en standard klippning på gav med 205 kr i dricks!! 205!! Det är nästan rekordet på skolan! Snacka om att han förgyllde min dag! Så jag gick hem och var helt jätteglad hela kvällen, sen så gick jag hem till Jenni på kvällen och sjöng singstar så vi blev hesa, vilket är galet kul! haha

Och idag så har jag haft en störtskön dag men mysiga snälla kunder, en klipp och en färgning :) Sen på rasten ringer pappa mig och förgyller min dag han med, med att säga att min reklamtion gått igenom och att imorn får jag köpa min nya mobil!!!

Dessutom så får jag träffa Jimmy idag innan han drar upp till uppsala.. Inte sett honom på ett tag nu, så det känns kul att få se honom igen ju! :) Saknat min Babe + att jag säkert får mysa lite med Blaze också, som jag också saknat galet! Haha!

YES!

De två första dagarna ute i salongen är avklarade! Trodde jag skulle dör där på torsdags morgonen, men jag överlevde :)
Och tro mig det var det roligaste jag gjort, trivs tusen gånger mer ute på salongen än med den dumma gamla dockan vi hade, haha! Det enda som är negativt är väl att det är mycket stressigare nu, blekning hit, färgning dit.. Men nu får man i alla fall känna på det som jag kommer jobba med i framtiden, och nu är det bevisat att jag trivs som fisken i vattnet! Känns som om jag blivit av med en stor sten från axlnarna nu när jag vet at jag verkligen älskar yrket jag kommer jobba med nu, förhoppningsvis en lång tid framöver!

Min helg vart också hur rolig som helst! åkte hem till Dessan som jag inte på äckligt länge, och det är ju inte bra, vi har ju 15 års jubileum iår, så det ska firas också!! Åkte hem till henne igår runt fem tiden, så lagade vi värsta mums middagen och drack vin och annat kul, sen skulle det klippas en massa hår tydligen. Efter det så skulle vi träffa en massa nya männsikor, vilket var jättekul, ännu mer vin på det och spela twister. Och jag är obesegrad än så länge :)
Kvällen vart hur underbart kul som helst!

Imorgon kommer den nya klassen!! Och jag längtar så tills vi ska få nolla dom lite, kanske tuppera sönder deras dockor eller bara hitta på något riktigt kul! Nu är det inte vi som är de nya längre, utan nu är det oss som dom ser upp till, haha!
Hur ska det gå!? :)

Baby Nicole.

image173
Nicole Richie
har fått en dotter (äntligen). Stort grattis! 

Hellou!

Känns som att jag inte har tid med bloggen längre!! Måste verkligen ta mig i kragen, det är ju inte driekt jobbigt att skriva ett inlägg, hehe :)

Näe men igår så åkte jag till Uppsala för att ha ett litet möte med olika salonger. Var hur kul som helst, snackade med en massa olika människor. Slutade med att sista salongen jag gick in i 'Salong Hairmony', hur stor, stilren och fresh som helst.. tappade hakan när jag klev in. haha! Hoppas att någon av de salongerna jag gick in i hör av sig och säger att jag får komm till dom nu i sommar
Håll tummen för mig! :)

Sen idag.. AAAAH! Imorgon är det verkligen på allvar! Imorn går vi nämligen ut på salongen, det blir klippningar på riktigt och inga dockor som man kan slänga i golvet när det går tokigt, kan ju inte kasta kunden i golvet om jag klipper fel eller köra saxen i pannan på den när jag tycker att öronen är i vägen haha! Har min första kund imorn kl 9.30 och snacka om att jag är nervös.. Sen på måndag kommer den nya klassen, snacka om att vi ska nolla dom!! Moahahaha!

Hoppas allt går bra och att jag inte klipper av några öron eller liknanade, haha!

Wish me luck!

Hon kan

image172

Hur många gånger om året går du på toaletten? Just det, så många gånger har Kate Moss gått på röda mattan i sitt liv. Så, låt Kate Moss stå för inspirationen :)

Nytt år..

Yes, nytt år, nya äventyr!

Mitt nyår började hur bra som helst, hade min klänning, mina skor, mitt smink och allt där till helt planerat och allt satt som en smäck! Dock slutade ju kvällen inte som planerat. Slutade med att jag låg hemma med 40 graders feber och migrän och i stort sätt grät eftersom jag hade så ont! Som tur var, fick jag i alla fall vara med på tolvslaget innan jag dog av mina smärtor :)  Men det var väl ok att ta det lugnt iår..

Sen igår, dagen efter, så åkte jag hem till Jimmy. Han är ju stockholm, och hälsade på honom och på min Blaze! Drack lite kaffe, och käkade bullar och bara hade en mysig stund. Sen kollade vi på en film ''the heartbreak kid'', hur skön film som helst. Skrattade galet massa :)
Så min kväll igår vart istort sätt helt underbar, eftersom jag inte sett min babe på länge och att bara ligga och kolla på film och snacka en massa är helt uderbart att göra med någon som förstår en.


Sen idag har jag bara degat här hemma, funderar på att kanske dra mig in mot stan eller nåt imorn, kolla runt och kanske spendera lite pengar, vilket enligt många, är något som jag är bra på, moahaha!!

RSS 2.0