Älskade Lista

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Förvånansvärt mycket.

2. höll du några av dina nyårslöften? Jag ger aldrig nyårslöften, kan änd inte hålla dom
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jo men visst är det så!

4. dog någon som stod dig nära? Dessvärre ja.. :(
5. vilka länder besökte du? Uppsala.. haha!

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Mitt år har varit det bästa hittills och jag blir överlycklig om 2008 blir lika bra som detta, jag önskar mig inget annat.

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 30 April, 9 september.

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Jag studerar det jag alltid velat göra

9. största misstaget? Detta är nog första året någonsin jag känner att jag inte gjort ett enda misstag.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Ehmn typ ja.
11. bästa köpet? Mitt sminkföråd och min plattång.

12. vad spenderade du mest pengar på? Mitt smink, haha

13. gjorde någonting dig riktigt glad? När skolan började

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Tarrus Riley med stay with you och Gentleman med Intoxicantion
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Aldrig har jag känt mig så levande (vilket ibland kan göra ont men är en väldigt stark känsla).
16. vad önskar du att du gjort mer? Ingenting.
17. vad önskar du att du gjort mindre? Ingenting.
18. hur tillbringade du julen? Med familjen.

19. blev du kär i år? Jo men visst!
20. favoritprogram på tv? Greys Anatomy har helt klart varit bästa serien i år.

21. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej.
22. bästa boken du läste i år? Truth About Diamonds av Nichole Richie

23. största musikaliska upptäckten? Inte vad jag kan komma på.
24. något du önskade dig och fick? Ja, en del materiella saker men även annat.

25. något du önskade dig men inte fick? Ja, en del materiella saker men det är bara småpotatis.

26. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Hade fest hemma för min familj och mina vänner och sedan gick vi ut och kalasade!

27. de bästa nya människorna du träffade? Åh, de är så många! Och de är dessutom fantastiska allihopa.

28. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Svart.

29. vad fick dig att må bra? Mina Vänner, familjen och Jimmy

30. vilken kändis var du mest sugen på? Listan kan bli låååång, så jag skippar att skriva den, haha

31. vem saknade du? Jocke, min momo och ibland gamla vänner

32. favorit månad? Sommaren?

33. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En kyss av min söta pojke på nyårsafton vore så himla fint och verkligen pricken över i:et.


Mellandagsrean!!

Idag drog jag och mamma in till Skärholmen för att armbågas lite med allt folk, haha. Hade fått en massa presentkort och annat mys i julklapp. Så vi drog in ganska så tidigt.. och kan man tänka sig, det var INTE så mycket folk som jag trodde. Kan bara tänka mig hur det såg ut inne i stan.. Ryser bara av att tänka på det, Usch!

Köpte en massa fina kläder, på EDC, köpte jag en fin tuika liknande skjort sak och en helt vanlig t-shirt, sen vidare till H&M där jag köpte en kort kort kofta med massa dragkedjor hur nice som helst och en klänning.. och sen på åhelns köpte jag två korta jenas kjolar, skulle ha köpt två par hanky panky trosor men det glömde jag helt och hållet bort.. trist med sant. Men annars är man väl nöjd.. ska väl ut och kolla vidare på rean någon dag snart igen :)

Annars hade jag en underbart mysig dag med mami.. yeay!!

Julen är hääääär!

Men visst är det så, julafton är äntligen här :)
Sitter här, har precis lagat all mat, ska väl äta efter kalle eller nåt skulle jag tro, sen blir det massa myspys och julklapps öppning! Ska väl fixa mig själv lite också innan vi börjar kalaset på riktigt. haha

Igår kom Jimmy förbi och vi bytte presenter med varanadra.. Och det slutade med att vi öppnade dom också, haha.
Han kunde inte hålla sig, så vi kom fram till att det var våran lilla mini julafton. Han fick en jättefin halsduk från tiger och en tavla som jag gjort till honom (Tavlan i sig tig nästan två månader att göra, och jag vart nöjd). Och jag fick en jättebra bok av honom och 12 Stora röda rosor med massa glitter på! Mysigt.
Problemet var väl den att vi båda var så himla trötta efter att ha stojjat och jobbat hela dagen, så efter att ha öppnat allt och blivit jätteglada så somnade vi båda två i två timmar. Vaknade halv elva. Sen skulle söten hem där vid elva.. Trist med sant. Får väl se honom nu i veckan lite, eftersom han är i södertälje så det är ju nice om få :)
 
Aja nu ska jag springa iväg och fixa det sista innan kalle :)

God Jul på er alla!!

Julklapps handeln!

Idag är en utav de bästa dagarna jag varit med om, hela dagen har bara flyt på :)

Börjar med att Jackie kommer in och frågar om någon kan ta en damkund halv tolv, så jag stälde upp. När kunden väl kommer så visar det sig att hon vill ha en bob (!?), den svåraste klippningen i stort sätt.. så självklart blev jag lite nervös. Med tanke på att det var en svårare bob, ingen vanlig inte.. haha. Sen när jag har klippt klart henne så kommer Jenny och checkar min klippning, och snacka om att jag fick beröm. Den blev så himla snygg så det är helt otroligt! Där kan vi snacka om bra start på dagen :)

Sen skulle jag julklappshandla lite, handla det sista jag hade att införskaffa. Köpte även en liten julklapp till mig själv också.. eller ja. Haha, köpte en underbart fin väska från Friis&Co. Så nu är jag nöjd och jätteglad :)







Jul

Jag älskar jul.
Lite argument till varför julen är så vacker och underbar:

  • Man får äta obegränsat med sötsaker i en månads tid. Lussebullar, pepparkakor, glasyr...
  • Stockholm förvandlas till en enda stor ljuslykta! I varenda fönster skymtar advetsljusstakar, stora julstjärnor i fönstren, butikerna bjuder på härlig julskyltning.
  • Man får paket. 
  • Man ger paket. Fina paket till fina människor som blir glada och det finns inget bättre än att göra folk man älskar glada.
  • Julbord! Eftersom man bara äter det en månad om året tröttnar man (jag) aldrig.
  • Julfester och glöggkvällar. 
  • Mellandagsrean <3
  • Oavsett ålder - julkalendern. I år är den dessutom riktigt, riktigt bra. Köp en chokladkalender och ät lite choklad medan du tittar också.


Post it

image168
Så Coolt! Martha och Mr G leker med post it lappar. Älskar de här bilderna.

Sjuklingen

Ännu en gång blev jag tvungen att bli hemma :(

Det hela började med att jag gick upp, käkade frukost och gjorde mig i ordning.Sen när jag stod i badrummet och borstade tänderna så kände jag av att jag fick världens huvdvärk, och sen bröt det ut i vääääärldens migrän. Så det slutade med att jag låg kvar i sängen.. sov enda fram till kl 12. Sen ahr jag bara legat i sängen...

Hatar att vara sjuk, speciellt nu när det bara är 3 dagar kvar innan jullov. Känns som att jag missar en massa saker, när man är borta bara en dag.. Usch!

Proppen gick...?

Gah, kom aldrig in på bloggen igår.. stod att sidan inte kunde visas. Snacka om psykbryt.

Hur som helst, hade jag annars en underbart bra dag igår. Hade modeller hela dagen igår, och första offret ut var Mikki som jag skulle klippa fin inför jul. Blev ju hur snyggt som helst, klippte topparna och en snygg svall lugg. Gah, blev så grymt jättenöjd, blev vi båda två iofs :)
Sen efter lunchen kom mamma in klampandes för att kilppa sig lite hon också, var faktiskt lite nervös inför att klippa mamma, eftersom jag vet att hon har en lite svårare frisyr en andra vanliga klipp. Men snacka om att det gick hur bra som helst!! Blev så himla glad när jag var klar med henne.

Är så himla glad över den här karriären jag valt, allt känns så rätt. Jag trivs med frisöryrket!

Sen efter att mamma gått och jag var helt klart, tyckte jag och Sanna att vi förtjänade oss varsin kopp te. Så vi gick in i köket, käkade några pepparkakor och lite yougurt med flingor.. Sen helt från ingenstans gick proppen i köket. Så där satt vi i mörkret med Ett litet värmeljus.. efter kanske 20 minuter fixade George ljuset igen, så Sanna började fixa med Teet igen och insåg ganska snabbt att det inte fanns något vatten i kokarn. Och då kom det.. vi började skratta något så galet, när vi insåg att det var hon som gjort att strömen gått i både köket och i solarumet och kunderna som legat och solat frysigt ihjäl där inne. Haha.

Alltid lika kul på skolan!! :)

Min lilla önskelista


image165

Finns säker små saker som jag glömt skriva upp, men men :)

Fröken trött..

Orkar inte ens med mig själv idag, jag är så himla trött så jag skulle kunna somna här och nu. Hemskt!!!

Jobbat hela dagen, och slitit som en galen gnu idag, vi sålde för över 23 tusen. Det känndes iofs jättebra, men det känns i kroppen att det har varit mycket folk också. Det som var dagen höjdpunkt var när Fia helt plötsligt flåsade mig i nacken och kom förbi för att handla två jätte söta julklappar som jag fick fixa ihop. Vart riktigt fina tyckte jag :)
Annars så har jag bara stressat.

Så efter jobbet när jag går förbi åhlens och tycker lite synd om min kropp och allt den behövt stå ut idag, så går jag in där för att kolla lite ang en ansiktscreme åt mamma, en speciell som kommit till sverige för inte så länge sen, men det är klart att det inte kommit till åhlens än, och jag sprang bort till NK där den fanns!! Så jag pillade, frågade, provade, lukatde, tittade och velade. Slutade med att jag ringde pappa och bad honom gå förbi där på måndag och köpa den, tjejen som jobbade där lovade att spara en under mitt namn :)

Sen på väge tillbara mot pendeln så gick jag ju förbi Åhelns igen, och jag gick in igen och kunde inte slita mig från att köpa en ny maskara, eftersom min är gammal och ganska så slut. Så även nu pillade jag, frågade, tittade, prövade och velade jag. Men det slutade med att jag köpte en jättebraig från MakeUp store (Ovanligt? haha). Jag vart jättenöjd med köpet. :)

Tyckte jag att jag förtjänade mig det efter dagens bravader!

Trevligt.

Igår vart det en ganska stressig kväll, vilket jag INTE hade räknat med. Började med att jag kom hem och färgade mammas hår, sen så skulle jag byta om för att svänga förbi hos Johanna (fyllde år igår) för att ha en myskväll med massa tjejer och självklart singstar. Men Precis under sminkningen så ringer Jimmy och säger att han svnger förbi NU och att jag skulle gå ner snart, så jag slängde på mig kläderna och sprang ut, i stress men även i lyca för att få se honom. Jag menar när han sa att han skulle svänga förbi så blev jag helt varm i kroppen av lycka, det pirrade till och började sticka till i hela kroppen, en helt underbar känsla, älskar känslan som han ger mig ju! :)

Näe men så vi tog en cigg tillsammans, satte oss i bilen och snackade massa, tills Jenni och Sanna väl tog sig ut ur huset och vi började gå mot Johanna, där jag hann vara i ungefär 2 timmar innan jag sprang vidare till mitt bröllopsmöte med Christine (jag kanske ska ska fixa hennes hår och smink till hennes bröllop den 26 April). Så vi snackade en massa datum och planerade in när vi skulle ha prov sminkningar och uppsättningar för att klura ut en massa idéer. Allt MÅSTE ju vara perfekt till en såndan dag!!

Sen när jag sitter där, iofs i slutet av mötet, för jag ett sms av min älskling igen och då säger han att han är på vägen mot mig igen, för han ska dra upp till Uppsala, men han ville att jag skulle ge Blaze en lite puss innan han åkte. så jag mötte upp honom vid Colosseum, så åkte vi nr mot mig, men innan det så ropade jag ut Sanna för att hon också skulle få träffa Blaze, hon vart ju helt lyrisk. Blaze också. Underbar han är. Han hade ju saknat mig en massa.. He loooooooves me, Haha.

Sen drog sig Sanna upp mot kalaset igen och Jimmy körde hem mig. Inte för att det är långt från mig till johanna - 200 m kanske :)

Men är man bortskämd så är man!!


Älskling nr 1 och 2!           

Cutie Pie!

image161
Idag fyller denna sockersöta pärla år!!
Hela 19 stora år... Wonderfull :)

Grattis Gumman!!
Love you!

Älskade Lista

Dagens humör: Glader.

Dagens mående: Ovanligt pigg

Dagens borde:
Göra en manikyr

Dagens frisyr:
Fönat rakt, och utsvängt framtill

Dagens smink:
Foundation, concealer, puder, rouge, svart eyeliner och mascara

Dagens klädsel:
Jeans med en grå T-shirt Polo

Dagens planer:
Var att åka hem till Jenni och käka en massa mums!

Dagens materiella vill ha:
En ny mobil (K850i)

Dagens längtan:
Att få slänga mig under täcket och somna in :)

Dagens fundering:
Idag har jag varit felfri, haha

Dagens beroende:
Fortfarande dessa Cigaretter..

Dagens tråkigaste:
Inget vad jag kommer på, haft en bra dag :)

Dagens tidning:
Har bara läst PunktSE idag..

Dagens modell: Elsa Sylvan

Dagens låt: Miss blue - Vincent


Klockan!

image160

Man kan inte göra mycket mer än bara älska den här klockan från Marc Jacobs!
När jag såg den ramlade jag nästan av stolen, sååå himla söt! Dessvärre finns den inte att införskaffa här i Sverige än, men det kommer väl! Yeay!

Modeller i grått

image159
Style. com

Julklappar till honom.

image158


Att köpa julklappar till motsatta könet ger många svettningar. Det är svårt. Och efter många förfrågningar efter tips så har jag här slängt ihop någonting. Väska från Saddler och skor från Paul Smith kan du köpa online på Nelly. Halsduk och klocka från H&M. Roliga böcker med onödig fakta om sex (hur djup är vaginan på en blåval?) och en bok med endast "broken english" finns på Bluebox. Dekorera en iPod eller en laptop, även dessa från Bluebox. Ge bort biljetter till en fotbollsmatch, konsert eller ... vad nu din snubbe gillar (och du ska ju följa med, självklart). Köp en iPod Nano. Släng in lite musik och ett gäng bilder för att göra det lite mer personligt. Sådär ja, om jag kommer på något mer så ropar jag. Det kan ju du också göra.

Älskade Lista

Har du pojkvän/flickvän? Har jag väl :)
Är du kär? Ja det är klart!
Hur tidigt stiger du upp? Beror på dag och vad jag gjort kvällen innan. Gärna så sent som möjligt.
Vem/vilka vet mest om dig? Jimmy, mina närmsta vänner och min familj
Gillar du att slåss? Nej, men om man måste slå tillbaka gör jag det mer än gärna.
Vad ska du göra ikväll? Hjälpa Jenni att julpynta hemma hos sig.
Har du utländska föräldrar? Yes, båda är från Argentina.
Var har du ont? I ryggen.
Är du bra på att måla? Tycker jag väl att jag är, haha
Vem kramade du senast? Jimmy.
Vad längtar du till? Löning!
Sparare eller slösare? Jag tror jag skulle kunna klassas som slösaren nr.1
Bio eller promenad? Promenad, och en film när man kommer hem.
Är du kittlig? JA!
Rädd för insekter? Nja, tycker mest dom är vidriga.
Anser du att du är stark? Som fan. Jag är nog starkare psykiskt än fysisk, men har du ett starkt psyke kan du få din kropp att göra saker du aldrig trodde att du skulle klara. Den du!!
Nämn något som gjorde dig glad igår: Först var jag ju ute med Goggo och snackade, sen fick jag sova med Jimmy!
Vad gjorde du kl 8 i morse? Kollade på när Jimmy klev upp för att gå ut med Blaze
Vad har du druckit idag? Ice Tea.
Vad var det senaste du åt? TacoBar.
Vad var det senaste du köpte? Julklappar och en Rouge borste från make up store.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tror på förälskelse vid första ögonkastet. Kärlek bygger man upp.
Favoritklädsel? Jeans med en snygg tröja, stövlar och en stor halsduk sitter ju aldrig fel.
Vad gör dig glad just nu? Att jag inte behöver gå upp tidigt imorgon!
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Avslappnad.
Sommarplaner: Njuta av Stockholms sommar när den är som bäst, åka utomlands och bara mysa!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna transportera mig överallt, vart jag ville med en knäppning. Hej nu vill jag vara i Italien knäpp! Hej nu vill jag vara hemma knäpp! Förstå alla intjänade taxiresor!
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga! Att jag däremot inte kan sjunga är en annan, oviktig femma.
Vad längtar du mest efter just nu? Min babe och så längtar man självklart efter lönen. 


Yster Lyster

Som jag sa i förra inlägget, Nichole är en stor favorit.
Hon är ju så sjukt snygg även när hon är gravid,

And I love it!

    

Andra paret ut!

image152Nichole Richie är en av mina favoriter i kädis världen.. Socker söt även under en graviditet är starkt och otroligt. Hon är bara allmänt cute! :)

Inte nog med det så har hon en snygg och cool kille vid sin sida, Kan inte ens tänka mig hur snygg ungen kommer att bli!










Long time no see.

Har helt glömt lördagens bravader :)
Träffade min Mikki!! Inte setts på ap-länge, träffades sist för kanske 1½ månad sen i 3-4 timmar, och innan dess var det på studenten.. Så efter jobbet packade jag ihop mig själv och begav mig till skärholmen där hon satt och väntade på mig! Snacka om härlig kväll, snackade en massa gamla minnen och andra härligheter! Och självklart satt vi som vanligt och drog en massa interna skämt och var allmänt Mikki och Miina! Wonderfull I tell you!

Sen kollade vi på Troja och förundrades av Brad Pitt, haha. Snackade lite mer och skrattade ännu mer. Självklart insåg vi att vi varit ifrån varandra allt för länge, så det skulle vi ändra på, ses redan nu på söndag då jag ska klippa hennes grabb, Putteman. Hehe.

Nu insåg även jag att jag saknat det här, jag menar tre år var det Mikki och Miina, sen bara försvann det. Känns verkligen jättebra, eftersom jag och hon är så otroligt lika varandra, man behöver inte förklara sig så sjukt mycket utan vi förstår varandra direkt! Det är nästan som att ha en rödhårig tvillingsyster, haha. Love it!


Skrattar bäst som skrattar sist.. tihi

Det är nog den söstaste lilla skratt sak jag sett på länge!!

Helt underbar!

RSS 2.0