Jobba, jobba, jobba hela dagen lång!

Idag var första officiella dagen på jobbet!
Nu är det officiellt, jag är heltidsanställd på Rufs & Kalufs!

Så nu är det slit och ståhej hela dagarna, som tur va fick jag ledigt på lördag, för då blir det kalas i vallentuna ;)
Och inte vilket kalas som helst, utan Malins årliga kalas, med andra ord maskerad! Kul som fan, inte varit på maskerad sen jag gick i grundskolan, haha. Kanske har lyckats få med mig Max också om han nu inte ska leka med båten och vara tråkig, det roliga är ju om han följer med så går vi som team! Det är ju lite hemligt om vad man ska vara så jag får väl lägga in bilder sen på vad jag var, haha. För temat är iaf arbetarklassen, så lura på den ni! haha

Nu blir det lugna puckar här i sängen, ska lägga mig ner och bara vila, somande inte förrän vääääääldigt sent i natt och skulle upp kl 7, usch! Hemskt!

xoxo
Miina

Omfg! snacka om nyhet!?

haha, fick en samtal från argentina igår, det var en tjej som ringde, runt 30 kanske. Ville snacka med min pappa, men eftersom han inte var hemma så ville hon snacka med mig.. ''Hmm'', tänkte jag. ''vem fan är det här?''

Och efter mycket om och men, och efter att hon frågat ut mig en massa om allt mellan himel och jord så kom vi till sist fram till att hon är min syster!! Som vi inte visste fanns! Hon hade släktforskat och lyckats hitta oss, hur coolt är inte det!
Carolina heter hon, och är 35, hmm.. snacka om att jag verkligen är minstingen i famljen! haha! :)

Så nu är vi (storleks ordning): Sandra, Silvio, Carla, Valeria, Carolina och Romina! Yeay!

Ska verkligen försöka göra allt i min makt för att kunna åka dit och hälsa på alla någon gång snart, skulle helst av allt vilja nu till vintern, men vi får se! <3

xoxo
Miina

Miina den mysiga mostern!

Fick precis reda på att jag har blivit moster!
Min kära syster i Argentina har fått en liten dotter, som heter Mia! Hur kul är inte det! Snacka om att det förgyllde min dag, ska ringa henne alldelles strax och skrika och gråta lite, haha! :)

Nu gick väl min önskan i uppfyllese, nämligen så att när jag var lite längtade jag tills jag skulle bli moster, det kändes som värsta grymma titeln! haha.


Love mi sistra! :)

Miina the personal shopper.. haha!

Igår fick jag agera Personal Shopper åt Max. Riktigt kul var det. Sprang omkring på stan och kollade vilka affärer som hade öppet och sprang in i alla som vi kunde. Letade efter allt inom herr mode. Och det var inte lätt, men ändå kul!

Det slutade med att vi köpte en ny skit snygg grå kostym från Tiger, hur läcker som helst! och några skjortor :)
Mycket nöjd med valen!

Efter det tyckte vi att vi förtjänade oss en öl, och sen bar det iväg till hans föräldrar för lite middag innan vi skulle kolla på matchen. Och snacka om att jag satt på nålar under hela, men sen blev det lycka när mitt lag vunnit!

Så söndagen blev jättekul! :)


Och idag så har jag tagit det lungt, var förbi kusinens butik för att hålla Catrin sällskap medan han var på banken, mycket festligt var det! Kollade på nätet efter olika maskerad kläder inför lördag, då min Malin ska ha sin årliga sommarfest och temat är arbetarklassen.. Har nog kommit på vad jag ska vara :)

Men nu blir det slapp framför TV:n!

xoxo

Och så var det helg!

Och så var det fredag igen, Hurra! haha.

Dagen har faktiskt gått galet fort, även om den inte började på rätt sätt. Hmm, Det började nämligen med at jag vaknade kvart i 8.
Så kl 9 var jag härifrån.. för jag skulle vara i skobutiken kl 10. Halv tio ringer dom upp mig och säger att dom inte öppar förrän kl 12. ''Jahaa tänker jag, hem hinner jag ändå inte. Fan gör man nu??... Jag åker förbi skolan och säger hej!!'' underbar idé, så kl 10 var jag där, och hälsade på alla, kramdes och hade jättekul. Halv 12 började jag masa mig mot butiken.. lekte runt där och hade mig, sen halv tre bar det iväg till Salongen där kunderna samlats :)

Jobbade fram till kl 18.30 och sen gick man upp till Max en stund för ett glas juice och skitsnack för att sedan åka hem..

Och nu är jag hemma, sitter i sängen tar det lungt, och bara njuter av att vara ledig i helgen. LOVELY!

Nyfärgad!

Färgade håret på mig själv igår, färgade bort den röda slingan. Orkade bara inte med den, hela tiden behöva tänka på vilken färg man ska ha på kläderna eftersom rött skär dig med olika färger, typ rosa och orange eller nåt. Blä. Så nu är jag helt svarthårig, inte varit det på länge! Känns skönt, plus att under sommaren så kommer det blekas lite och det kommer bli en fin nyans på det hela. Yeay!
Btw, första gången ever som jag färgar håret på mig själv, haha. Kladdig? JA XD

Annars hände inte mycket mer igår, haha.

Lalala.. jag är nöjd!









...

Allt för mycket har hänt på sistone.. För en månad sen tog jag examen i min kurs!!! Yeay!
Så nu är jag en frisör/makeup artist. Lovely! Känns helt rätt.

Jobbiga den senaste tiden har väl varit att hitta jobb efter att ha sagt upp mig från den gamla salongen.. Så jag har små jobbat hos pappa i sumpan, hjälp kusinen med skobutiken och massa annat kul :)
Som i måndags vad jag förbi butiken på kvällen så fick jag välja två par skor.. ett par pumps och ett par vardagliga.. Love it!!

Dessutom så i måndags var jag förbi en salong.. Rufs och Kalufs. Och fick faktiskt jobbet!! Fan a skönt det var, så jag börjar den 25:e.. längtar som en tok :)

Annars så har väl inte allt för mycket hänt.. Träffade min Malin i helgen också, började med en vin kväll och sen vart det massa dans och skojj. Hur roligt som helst <3
Vart också ett glas med en gammal gymnasiekompis Max, snacka gammla minnen och bara hade allmänt kul.

Just nu försöker man bara leva livet, umgås med vänner, jobba och ta der lungt. Och tro mig jag har lyckats, mår faktiskt riktigt bra nu. Skönt som fan, att för en gångs skull på Länge, kunna vara glad utan att behöva låtsas! Yeay!

RSS 2.0