30/3 2009

Jag fattar mig kort då jag mår galet dåligt, och tänkte lägga mig i sängen och kolla på en film och sen kanske sova..

I fredags var jag Malin och David här hos oss först och snackade massa skit sen drog vi till chupitobar.. Började dock må illa och vi drog hem runt 2 tiden.

sen på lördagen skulle David jobba sitt första natt skift, så han drog vid 18 tiden och jag velade om jag verkligen skulle ut eller inte.. men tjejerna lyckades övertala mig så det vart en girls nightout.. väldans nice! Var på Ribelinos, eftersom det var Idas första lista där och det skulle firas! Sen när jag väl kom hem, somnade jag i soffan och sen efter en liten stund kom David också hem vid 8 på morgonen.

På söndagen hände inte mycket.. var väl hemma mesta dels av dagen.. David jobbade natt då också. Så vid 10 tiden släpade jag mig över till Malin för att hämta mitt smink och min väska. Stannade där en timme sen släääpade jag mig tillbaka hem.

Sen blev det måndag igen.. dåligt! Vilket betyder Davids sista natt skift!! <3
Har längtat efter den här dagen, för imorn får jag sova med honom igen.. har kännts så tomt här hemma!

Doooock.. så mår jag illa som fan!
Skulle ha mött upp Malin för en öl och skitsnack men jag kan inte ens sitta upp.. ligger i sängen nu, enda sättet att inte få ont i magen! Känner mig helt dålig.. missat en massa jobb dagar den här månaden och massa skit.. tänk om jag blir av med jobbet, vad gör jag då?
Pga vad?! Varken jag eller läkarna vet det.. jävla bajs! :(

Aja.. nu blir det väl film, sen lite prat med David och sen sova!!!

Dålig uppdatering!

Sorry för den dåliga uppdateringen den här vckan.. har haft ganska mycket för mig.

Så i lördags som sagt hade vi min fest, började med en förfest hemma hos några tjejer från jobbet.. drack lite vin och snackade skit, vi var väl runt 12 personer kanske. Sen efter det så drg vi oss vidare till ribelinos, en stor klubb med ute terrass, vilket var jävligt nice med tanke på hur äckligt varmt det var inne :)
Och där stannade vi tills kl 5 halv 6 kanske, sen var det bara att släpa sig hem!

På söndagen var min Riktiga fördelsedag, vilket betydde, presenter och frukost (fattiga riddare) på sängen av älskling.. Fick en klocka som jag hade sett tidigare och vart totalt förälskad i..en mixer så jag kan göra mina smoothiesar på morgonen, ett spel och en titan tändare.. tyckte jag verkligen om.  Så på kvällen gick vi ut och åt middag på våran favorit restaurang.

resten av veckan har jag väl bara jobbat, om man bortser frå igår och idag, i stort sätt suttit hemma och väntat på att min läkare ska ringa.. så nu får det vara nog.. ska äta upp min mat sen ska jag gå dit och fråga vad det är som händer!

Så nu måste jag skynda mig helt enkelt! :)



Klippt och min dag!

Yeay, jag har äntligen klippt mig.. Tog mig mod och bokade en tid i torsdags tills igår, och jag gick omkring hela dagen och var dö nervös. Beställde en tid hos en holländsk bög, som var den grymaste jag träffat på att klippa.
Dock inte bättre än Sanna på schamponeringen! <3

Så alla, kan ju säga att jag är kort.. Jag är korthårig! klippt en bob. Dock en längre bob självklart haha, ville inte ha den kort kort, efetrsom jag inte trivs barnackad liksom, men men, kanske ändrar mig någon gång. Så ja.. hihi!


Och alla som inte vet!
Så är det min födelsedag imorgon! Whiiiiie! Så ikväll blir det fest! Tjejerna från jobbet och sudde och linda ska ju kalasa :)
Känns helt galet att det redan är min födelsedag, känns som inte alls länge sen vi virade min 20 års dag liksom.. läskigt!!

Men men, nu ska jag börja fixa lite här hemma, ta en dusch och sen gå ner på stan tror jag. Känner inte för att sitta hemma..
Jag är ju ensama hemma trots allt, då David jobbar tills sju ikväll.. så lite tråkigt är det ju..
Tur att han är ledig imorgon! <3

Latino through my veins? :)

Kolla in den här, älskar låten.
Men det du ska kolla efter är i 1.15 minuter. Den där tanten är jag när jag blir gammal. Jag och min hund, haha!
Tänk dig en gammal skrynklig Miina som står och dansar loss på plattan till indianerna från Peru.
Hell yeah!



Saknaden är enorm!

Kommer på mig själv hela tiden, tänkades på mina vänner och min familj hemma i sverige.
Vad gör dom? Vad tänker dom på? Tänker dom på mig?

Trodde inte man kunde sakna en massa människor så mycket, jag menar jag älskar alla mina vänner och min familj. Dom är skälet till vem jag är idag. Och dom har varit med om allt jag gjort för att bli den person jag blivit. Jag ångrar ingenting i livet, det gör jag verkligen inte.

Lägtar tills jag får se alla igen, krama om dom.
Jag längtar tills jag får sitta med mina tjejer och ta ett glas vin och en ciggarett och bara snacka skit, problem och gamla minnen.. åååh! När jag tänker så, blir jag helt rörd och nästan tårögd!

Men nu ska jag lägga mig i sängen, läsa min bok och sen sova.


Love you all!

En liten gris i mitt hus!

Vi var ner på El corte ingles förut och hittade den här högtalaren till våra IPOD.. snacka om att jag är förälskad!
Vill ha!



I like........


Måndag..

Helgen har varit helt underbar, kalas med tjejerna på fredag, på Espit Chupitos och sen på lördag vart det ju Shopping med David, köpte mig en T-shirt frå Newyorker och en tunn vår/sommar jacka från H&M, David köpte också lite saker på H&M två tunna långärmade tröjor, fin fina!!
Btw, så hade vi 22 grader i lördags också, sånt gillar jag!!
Sen på kvällen tog vi några drinkar på vårt lilla mojito bar här på hörnet..

Sen på söndagen drog vi ner på stranden och träffade Malin och alla andra och bara hade kul med öl och kort spel dock så blåste det som utav bara helvete, så drog hem ganska snabbt också.. Och självklart en middag på Pizza Hut.. så himla gott! :)

Sen idag har jag väl inte gjort så himla mycket, eller jo, haha!
Var och jobbade sen kom jag hem, satte mig i solen i en halvtimme ute på terrassen och bara njöt och sen när  solen gick bakom ett hus så gick jag in och stor städade allt, eller ja, inte köket, tar det sen. Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att golvet ska torka vilket måste gå ganska fort eftersom jag har terrass dörren öppen :)

Ska skutta bort till köket nu och äta en macka iaf.. dör av hunger!

Grön Fanta, I like!

David köpte hem två nya läsk som vi inte smakat idag, en schweppes apelsin och en Fanta gröna äpplen!

Schweppes smakade som avslagen fanta, så den var helt okej, men herregud, Fanta gröna äpplen var att för!
Nog den godaste jag smakat på länge! Första klunken och jag hoppade til av lycka.. nja okej, ska väl ite överdriva men fan va god den är.

Så nu ska jag sätta mig här, snoka lite på nätet, dricka min fanta och sen blir det sängen!


En vanlig lördag på stan!

Här får ni se ett klipp av vad vi såg när vi kom ner på plaza catalunya idag. Härlig start på shoppingdagen måste jag säga, skönaste bandet jag hört på länge!
Självklart jag som filmat! :)


(Lägg märke till maracas-killens dans och skratt, bästa ever!)

I like!

Tänkte bara lägga upp två bilder bara för att skryta lite :)



Ja, lägger upp två bilder på mig, en är vad jag har på mig, en grå t-shirt, med att par stup rörs jeans oc en kofta, och ner till ett par mörk marinblå ballerina...till det en halsduk.. That's it.
Ingen jacka, inga vantar, mössa, näe, idag har det varit så otrolit varmt att man nästan gick i linne.. ville bara visa så ni vet att jag mår bra!  Haha!

Snacka om putt-torsdag!

Knatade ner till stan igår, även om jag inte var helt fit for fight, men jag behövde foundation och en nagelfil, efetrsom jag tappade min (gjord av glas) och den gick i tusen bitar.
Så vi gick ner till Sephora, och snacka om en chock när vi kom ner till nedervåningen, det var Gigantiskt!
Så jag köpte min foundation, min nya fins rosa fil självklart också i glas och ett svart nagellack eftersom jag glömde min bebis i sverige. Och betalade och sen gick vi till corte ingles för att kolla på en mixer och skålar.

Sen när vi skulle betala allt så säger kassaaparaten att mitt kort är ogiltigt (WHAT?!), vad menas med det, hade ju precis betalat på Sephora?!
Och det gick verkligen inte, vi testade olika kassor och rengjorde magnetremsan och allt man kan tänka sig... så då drar jag ut och går till en bakomat och även där OGILTIGT med stora bokstäver på skärmen!
Då kom paniken.. Vad fan har hänt, så slog det oss.. Det är hon på Sephora som har avmagnetiserat min kort, eftersom så som det står på Åhlens på disken '' läg inte kortets magnetsremsa neråt här'', står det samma sak hos dom och då har hon lagt Alla mina kort så.. jaha?! vad ska jag göra nu..

Ska springa till banken u på n gång och fixa ett nytt, men grejen är den att det tar en vecka till 10 dagar att få ett nytt, hur fan ska jag klara mig?!


Jag funderar på att ni kanske kan skänka pengar till mig som en välgörenhet, så att jag kan leva!  Haha! :)

Ännu en! :)

Denna gång var det Sandra som utmanade.

Kopiera detta, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1. Vad heter du?: Romina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ropa
3. Flicknamn: Rebecca
4. Pojknamn: Rasmus
5. Yrke: Rörmockare
6. Färg: Rosa
7. Klädesplagg: Raggsockor
8. Mat: Risgrynsgröt
9. Sak i badrummet: Rakhyvel
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Rusningstrafik = galet mycket folk
12. Något man skriker: RUN!
13. Film: Robin Hood
14. Något man dricker: Rom och Cola
15. Band: Red Hot Chilie Pepper
16. Djur: Råtta
17. Gatunamn: Rambla Catalunya ;)
18. Bil: Rolls-Royce
19. Sång: Rehab
20. Känd person: Rachel Bilson

Jag utmanar alla! :)

Snacka om talang :)

Jag trodde inte att han hade e sån fin röst :)


GAH!!!

Jag kommer få ett psykbryt snart! I promise!

Jag tar mig upp tidigt för att inte stressa iväg till läkaren, vilket jag ändå fick göra, men ändå! Så när jag väl kommer fram så vet inte recepsionisten vart jag ska ta vägen, vilket gör att jag börjar stressa mer för att jag har tid om några minuter.. Sen när hon lyckats ropa dit en kollega ska jag till samma ställe som igår... okej tänker jag, Kanske är en annan läkare.

Hur som helst, så sprintar jag upp för trappan, och så visar det sig att det är KÖ!?
Well well, sätter mig på en stol och lutar mig tillbaka och läser min cosmopolitan, sen när det väl är min tur så, tro det eller ej, det Är samma läkare som igår, så hon tittar lite funderande på mig och kollar på sjuksyrran och frågar har hon verkligen tid idag med?! Kollar på mitt papper, och efter mycket om och men, så konstaterar vi att min specialist läkare har skickat mig på samma kontroll undersökning två dagar i rad?! WHY!? Jag kunde ha få sova ut!? :(

Aja, så nu sitter jag hemma igen, ska fixa mig lite och sen får vi se om jag och min lilla kropp också gå ut. Det är fan hemskt att vara sjuk när det är fint väder, och det är ju ändå 17 grader idag!

Yeay......

Då var man uppe tidigt igen, ska till läkaren idag igen..
Var där igår, ska dit idag, den 18 har jag två läkar besök och den någon gång i slutet på mars... Med tanke på alla dessa besök betyder ju det att jag är sjuk, eller hur?!!
Men hur fan kan det komma sig att ingen av läkarna kan veta vad det är? Jag skikas ju runt som en liten vante och igen vet. Börjar bli jävligt trött på det hela iaf, jag vill bara vara gamla vanliga Miina, den jag egenrligen är, inte den som är sängliggandes varannan vecka! :(

Aja,ska väl ta mig upp ur sängen och fixa mig lite.

Ha det gott!

Utmanad! :)

Jag satt precis och läste i Sannas blogg och insåg att hon utmanat mig för några dagar sen ,haha!
Vilket jag inte hade sett!

Tre jobb jag har haft: Himalaya te och kaffe spec, Rufs & Kalufs och Hair and face
Tre Tv program: Nip/Tuck, Gossip Girl och Sex and the city!
Tre favoritplagg: Jeans, t-shirt och shorts
Tre favoriträtter: Pasta carbonara, Thaimat och Pannkakor
Tre djur du haft: Hund, Kanin och Hamster
Tre filmer: Sex and the city, Smekmånaden och alla Saw
Tre minnen från 2008: 20 år fest, Träffade David och flytten till spanien
Tre konserter: Alla på uppsala reggae festivalen, Gentleman och The Hives

Jag utmanar:
Therese
Malin
Dessan

Bra låt :)

En bra låt som får mig på bättre humör är iaf - MGMT - Electric Feel

You need to listen to it :)

Sjuk?

Är jag sjuk? Är jag frisk?! VA FAAAAAAAAAAAN!!!

Ligger hemma i sängen, första gången sen igår efetrmiddag som jag orkar resa på mig, legat och sovit hela kvällen och hela morgonen fram tills nu, då jag masade mig för att hämta datorn.

Igår hade jag sådana smårtor i magen att tårar rann, och det är ju inte första gången det händer sen jag flyttade ner. Och läkarna har inte den blekaste om vad det kan vara. Dom skickar bara runt mig till olika ''specialister'' som ändå bara skickar mig till någon annan. Försökt få tag på min läkare nu i 2 timmar utan resultat. Ska testa igen om en timme...

Jag orkar verkligen inte mer, bli sjuk, sen blir jag frisk igen, sen går det några dagar så blir jag sjuk.. kommer j förlora mitt jobb!!

Hoppas ni mår bättre än mig iag :)

Go'morn!

Hellou alla!

Kan inte påstå att det är pigga och glada Miina som sitter här, morgon bloggning vet jag inte om jag tyckte om. Men vad ska man göra. Känns skönt att vara uppe iaf. Gick upp halv 7 för att duscha och äta frukost med David som för övrigt redan åkt till jobbet.

Aja, har ingen som helst lust att dra till jobbet för att vara ärlig. Vill bara stanna hemma, kura ner mig i sängen och drömma mig bort.. Men, jag får väl köra en catnap när jag kommer hem..


Har inga som helst planer idag heller, orkar nog inte dra ner på stan, eftersom det ser ut som att det kommer börja regna när som helst, och regn i barcelona är inte att leka med. Det kommer på 2 minuter och sen är det som att himlen ska falla ner och sen helt plötsligt är det borta igen, och har man gått ute så ser det ut som man har tagit ett dopp i havet eller något. Saknar dom här små skurarna man fick när det var vår i sverige... Gah!

Men, ha en bra dag.. nu blir det en kopp te, sen jobb!


Härlig helg!

Kan inte klaga på helgen direkt.. har varit helt underbart kul.

Fredagen började med en galet lång rundtur på stan med Malin, då vi skulle införskaffa oss strumpbyxor och underkläder. Och sen på kvällen vart det kalas, förfesten var hos mig, Malin, Tove, Hanna och Frida kom över på lite skitsnack och allmänt trevligt kväll. Sen gick vi vidare till Obama där vi träffade upp Malins pojk, och Tove och Frida lämnade oss.

Så en kväll på Obama kan man aldrig klaga över, hur trevligt som helst, och hemgången är ju en annan historia me att jag och David små plankar på bussen så chaffören blir arg och sen skiter han i oss och vi får åka med, haha!

Lördagen började mindre bra, vaknade vid elva, gick dock inte upp förrän halv ett. Åt frukost, sen skulle vi gå ut eftersom det var värsta solen. Men så började jag frysa så jag skulle bara värma mig lite fort under täcket och somnar. Sen när vi väl vaknar är kl halv åtta.. GALET. Då var det bara att laga middag och sen fundera på om man ska ta en hemmakväll eller ännu en ute kväll.. Gissa vilket vi valde..

Yes, en utekväll till. Fast med Sudden och Linda, då hamnade vi på Chupitos - Gato Negro. Snacka om niiiiice ställe!
En shotbar med as coola shotar. Jag började med en Harry Potter, en tequila liknande shot, fast med en apelsin skiva som dom häller socker på och sedan tänder eld på samtidigt som dom strör över något som glittrar. Och min nästa var en Titty Twister (älskar namnet) den var nästan godare, och var rosa röd med massa grädde på... MUMS! Dom andra vet jag inte ens vad som tog, dock så vart det inga fler eftersom vi var där lite väl sent och sen stängde dom..

Men men, idag har vi bara varit hemma och tagit det lungt, så som man gör på söndagar! :)


Länge sen en lista var med i bloggen :)

Namn: Romina Serio
Piercingar: Stav genom örat, tungan och näsan
Tatueringar: En på axeln och en två blommor på vaden
Längd: 160 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Mörkbrun.
Är du kär i någon: Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Näe, för jag älskar Barcelona
Tycker andra att du är attraktiv: Fråga dom andra
Vilket shampoo använder du: Fructis long & strong
Vilken parfym använder du: Versace Bright Crystal
Vad är du rädd för: Fåglar
Gillar du att tvätta: ..nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: Oja

SENASTE:
Film du hyrde: Har inte hyrt film på Väldigt länge
Film du köpte: Har aldrig köpt en film
Låten du lyssnade på: Dont haffi dread - Morgan Heritage
Låten du hade på hjärnan: Different places - Gentleman
Personen du ringde: Mamma
Person av samma kön du dela säng med: Jenni
Person av motsatt kön du dela säng med: David
TV program du tittade på: Family guy på spanska
Personen du tänkte på: David
Bok du läste: Läppstiftsdjungeln P
Personen du fick mail av: Bloglovin
Personen du fick brev av: Min Moster
Personen du fick sms av: David
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Lite mer än 4 månader sen..

 FAVORIT
Mat: Pastarätter
Sak att göra: skratta
Sport: räknas shopping? :)
Dryck: saft
Kläder: Jenas
Film: sex and the city

ANTAL
Gånger du varit kär: 3gr
Gånger ditt hjärta brustit: 1gång
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2 ggr tror jag
Ärr du har på kroppen: En vid navlen och tre på knät

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: Jobbat och klippt Louise
Var det kul: Alltid kul att klippa!
Hur tidigt stiger du upp: 07.00 varje vardag (typ)
Gillar du att slåss: Helst inte.
Vad ska du göra ikväll: vet inte..
Vad är du allergisk mot: Lakrits och kiwi
Var har du ont: I svanken
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Nope
Favorit serie: Nip/Tuck och Gossip Girls
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: OM jag gör!
Är du glad nu: Ja, för snart kommer David hem
Stockholm är: Den bästa staden!
Kan du sjunga: Haha, enligt mig Ja, enligt andra Nej. :)
Mer värt än guld: David<3
Spaghetti eller makaroner: Spagetti helt klart
Ett land jag helst vill besöka: Japan
Ska bli skoj: Att åka och hälsa på alla iSverige
Ska inte bli skoj: Betalningen av hyran
Sparar till: Min flygbiljett
Väntar på: David
Pålägg som gäller: Kaviar och ägg
Dagens dryck: Vatten.

Beach 09?!

Varför gör jag alltid så här mot mig själv?
I början av året tänker jag alltid att jag ska börja träna, och jag ska börja träna snart.. men icke.
Så (stress) beach 09 here i come... running. Gah, och dessutom när jag bor här, där sommaren i stort sätt är här om en månad och kan lägga sig på stranden och sola. Hmm.. snabba puckar, av alla dess sorter och metoder får det bli!

Fast cred till mig, när jag kom hem, så diskade jag och sen drog jag ner täcket på golvet att ha som underlag och så satte jag igång och tränade. Snacka om PAIN! Plågade mig själv, tills jag bokstavligtalat dog, haha. Njae kanske inte riktigt, men det känndes bra!


Känner mig alltid så mycket lättare och gladare efter ett litet träningspass.. och det är lite, och ofta. Jag gör olika övnigar, i 15-20 minuter. Och det ska göras varje dag. Snart ni, då får jag börja blogga om bodybuildning...
Gah, då skulle pappa bli glad! ;)

Tuttar, tuttar, tuttar överallt!

Hur stort är för stort?
Jag menar, smaken är som baken. Och alla föredrar olika..meeeeeen.
Sheyla Hershey, en kvinna från USA, har storleken 34FFF (?), men kände sig ändå inte nöjd med sin små mandariner och bestämde sig för att operera om dom till en 38KKK. Jag menar, jag som tjej, kan ju lite om bröst, men för att vara ärlig visste jag inte att det fanns en sådan storlek...Saken är den då.. 38KKK är olagligt i USA. Ingen läkare gör det.. antagligen av vissa skäl. Men det stoppade inte henne.



Utan hon drar till Brasilien, där det inte finns någon som helst gräns på hur stora brösten kan vara. Och opererar sig där, och de behövde mer än 3,7 liter silikon för att fylla dessa små rackare. Jag menar kooom igen!!!

Jag skulle aldrig kunna tänka mig det, jag kan ite ens se det framför mig. Tänk hur stora dom är i verkligheten. Jag menar, tjejen är så besatt av sina bröst att det förstörde hennes tidigare förhållande hon hade, han tycke inte om idén om att hon skulle operera sig till en 38KKK, och eftersom han stod i vägen för det hon ville uppnå så dumpade hon honom..
jag säger som Philly.tv:"I mean 38KKK makes the most anorexic, siliconed up Glamour Model look flat chested."



Bilderna är lånade från
http://phillyd.tv

Parad utanför... (?!)

För en liten stund sen satt jag och David här i lung och ro och hade i stort sätt precis ätit middag och kollat på lite NIp/Tuck... Och under hela kvällen har vi hört musik och trummor utanför oss... vilket ledde till en stor nyfikenhet, iaf hos mig.. och efter att det hade hållt på ett tag så stod jag inte ut längre.

Så vi satte på oss ytterkläderna och gick ut.. vilket till våran förvåning, så Precis utanför oss, var det en parad som heter ''la Colla de Pessigolla'' (WHAT?). Aja...det var hästar, vagnar och godisregn i massor, musikanter och annat. Och vi fattade inte va det var för något dom firade. Så vi stod där ett tag, blev rejält utsade av hårda karameller, fick nästan blåmärken. Droppen var ju när David blev träffad i huvudet (hihi), Så vi knatar vidare och träffar en polis, frågar honom och han förklarar att det är en liten ''karneval'' som dom håller uppe i Barrio de Gracia, varje år, med just hästar oc godisregn. Vet fortfarande inte riktigt varför, men kul som fan var det.

Jag menar imorse på väg till jobbet stod det en massa massa massa hästar utanför oss också, men vi tänkte inte direkt så mycket på det.. Snacka om att Spanien är härligt! :)

Annars så har jag haft besök här hemma idag, Malin, Ida och Hanna var hos mig idag efter jobbet, Ida och Malin skulle klippa sig. Riktigt nice, mycket skratt och som tur var, inga tårar. Plus att dom vart grymt snygga i håret.


Ska väl börja fixa mig för läggdags. Känner mig jättetrött idag..

så Go'natt på er!

RSS 2.0