GAH!!!

Jag kommer få ett psykbryt snart! I promise!

Jag tar mig upp tidigt för att inte stressa iväg till läkaren, vilket jag ändå fick göra, men ändå! Så när jag väl kommer fram så vet inte recepsionisten vart jag ska ta vägen, vilket gör att jag börjar stressa mer för att jag har tid om några minuter.. Sen när hon lyckats ropa dit en kollega ska jag till samma ställe som igår... okej tänker jag, Kanske är en annan läkare.

Hur som helst, så sprintar jag upp för trappan, och så visar det sig att det är KÖ!?
Well well, sätter mig på en stol och lutar mig tillbaka och läser min cosmopolitan, sen när det väl är min tur så, tro det eller ej, det Är samma läkare som igår, så hon tittar lite funderande på mig och kollar på sjuksyrran och frågar har hon verkligen tid idag med?! Kollar på mitt papper, och efter mycket om och men, så konstaterar vi att min specialist läkare har skickat mig på samma kontroll undersökning två dagar i rad?! WHY!? Jag kunde ha få sova ut!? :(

Aja, så nu sitter jag hemma igen, ska fixa mig lite och sen får vi se om jag och min lilla kropp också gå ut. Det är fan hemskt att vara sjuk när det är fint väder, och det är ju ändå 17 grader idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0